Copy
Wie gaat er al mee op ROM Kamp? Ontdek het hier!
Inschrijven voor het ROM Kamp kan nog tot 31 maart.
 


Uw logo hier?
Mail ons!

In deze nieuwsbrief:


Laatste kans!

Nog enkele dagen, tot en met 31 maart, kan je je inschrijven voor ons fantastische ROM Kamp!
 • 5 dagen spetterende vakantie
 • 5 dagen ambiance en plezier
 • 5 dagen springen, jumpen en spelen, aangepast aan ieders niveau; beginneling, recreant én competitiespringer
 • 100 springers tussen zes en ... jaar
 • Coole lesgevers die er een super-kamp van zullen maken
Wil jij,  net als deze 80 andere springers, ook naar Pagedal (Nederland) van 3 tot en met 8 juli? Schrijf je dan snel in, voor het te laat is!!

 

ROM at the movies

Op zondag 15 en maandag 16 mei mei is het eindelijk weer zover!

Tijd voor onze jaarlijkse ROM Show, een wervelend spektakel waar al onze groepen (beginnelingen, recrea én competitie) laten zien wat ze in hun mars hebben en dit jaar hebben (bij-)geleerd.

Dit jaar is het thema "ROM at the movies"; Onze skippers laten zien dat ze goeie acteurs zouden zijn in The Hunger Games, Moulin Rouge, Shrek, Despicable Me, Frozen, Jungle Book en zoveel andere films!

Ook dit jaar zijn er twee shows die doorgaan in de vertrouwde zaal in het Scheppersinstituut (op de Melaan in Mechelen):

 • zondag 15 mei om 19.00u
 • maandag 16 mei om 14.30u

Kaarten voor de twee shows kan je enkel bestellen via de clubshop van onze club vanaf 1 april. Hou dus zeker onze facebookpagina of onze website in de gaten, want daar wordt de link naar onze webshop gepubliceerd op 1 april!

Kaarten voor de benedentribune kosten 12 euro, voor de boventribune 10 euro. 

De exacte plaatsen op die tribune kan je niet kiezen, maar natuurlijk worden alle kaarten in volgorde van bestelling toegewezen, zodat de eerste bestellers de beste plaatsen krijgen.
Heb je een voorkeur voor een bepaalde plaats, geef dat dan op als je je bestelling plaatst, we houden er zoveel mogelijk rekening mee (maar we kunnen natuurlijk niets beloven).

En ook dit jaar kan je onze super-exclusieve USB-stick bestellen. 8 Gb groot in ROM-rood-en-zwart mét daarop de volledige ROM Show 2016. Bestel hem samen met je inkomkaarten voor de luttele prijs van 15 euro! (En als je wil, sturen we hem voor drie euro extra per post op van zodra hij klaar is!)

Oh ja, niet vergeten! De Mini-microobjes en de Microobjes springen enkel op maandagnamiddag!


Paasvakantie

Paasvakantie! Tijd om buiten te spelen en te genieten van de voorjaarszon!

Van zondag 27 maart t/m zondag 10 april zijn er geen trainingen voor onze beginnelingen, recreanten en volwassenen.

Ook de Turntraining van de Mini's en de trainingen van de Ex-competitie gaan ook niet door tijdens de paasvakantie..
De competitiespringers krijgen een alternatief trainingsschema van hun coaches.

Prettige vakantie!


HoppROM: ROM springt naar Zweden!

Het tweejaarlijkse Wereldkampioenschap Rope Skipping komt er weer aan! Dit jaar trekken ROM Skippers Mechelen tijdens de zomer met 2 geselecteerde teams – beloften gemengd en senioren meisjes – richting Malmö in Zweden.  Om de 10 skippers hieraan te kunnen laten deelnemen en hen een ongelooflijke ervaring op het hoogste rope skipping niveau te bezorgen, is er heel wat geld nodig.

Daarom organiseren wij traditioneel een wijnverkoop, en breiden wij ons aanbod dit jaar bovendien uit met appelsap als een lekker en gezond alternatief.

We proefden en selecteerden voor u volgende wijnen, met de medewerking van onze sponsor Xpertvinum.
 • De witte wijn Principe de Viana Chardonnay 2014 en 2015 is afkomstig van het wijnhuis Principe de Viana:  100% Chardonnay gerijpt op eiken vaten, met een expressieve neus van exotisch fruit en citrus en subtiele nuances van vanille. Het is een droge, frisse, evenwichtige en sappige wijn met een mooie afdronk.
 • De rosé Principe de Viane Rosado Garnache 2015: 100% Garnacha en een heel typische Navarra-rosé. Smakelijk, soepel en fruitig, met aroma’s van rijpe kersen, frambozen en aardbeien. Hij is heel aangenaam en fris in de mond en mooi in evenwicht.
 • En last but not least onze rode Ariaz Crianza 2013 van het wijnhuis Pagos de Araiz: samengesteld uit Tempranillo, Syrah, Merlot en Cabernet Sauvignon met heeft een dieprode, geconcentreerde kleur. Het is een wijn met een duidelijke Tempranillo assertiviteit, getemperd door een kruidige Syrah en een zachte Merlot, plus de stevigheid van de Cabernet. Mondvullend rood fruit, afgerond met mooi geïntegreerde tannines.
 
We proefden en selecteerden voor u het volgende appelsap:
 • Jus de Pommes, rechtstreeks van boer Georges Leclerc uit Neufchâteau (Dalhem), is geperst op basis van Jonagold uit eigen kweek, helemaal puur, zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen.
 • Het appelsap draagt het label FRUITNET; hiermee garandeert het gezond en kwaliteitsvol fruit van geïntegreerde teelt, met meer respect voor het milieu, dat beantwoordt aan een zeer strenge kwaliteitscontrole. Fruit van het label FRUITNET consumeren is een milieubewuste keuze!
 • We leveren in een handige verpakking van 3 liter met een tapkraantje , makkelijk te verplaatsen, ook makkelijk te bedienen, zonder gemors.
 
Wij bieden deze kwalitatieve selectie aan democratische prijzen aan:
 • De wijn kost 8 euro per fles en 45 euro voor een doos van 6 (eventueel gemengd)
 • Het appelsap verkopen we aan 10 euro voor een verpakking van 3 liter
 
U kan uw bestelling plaatsen bij één van de ouders van de geselecteerden, bij de coaches Nana en Evelien of via wijn@romskippers.be.
De club en de skippers danken u alvast voor uw sportieve steun en ……
 

150 buttons op één dag! Proficiat!

 
Onze tweede buttondag van het jaar was een heel groot succes!

Meer dan 150 buttons werden er gesprongen en de meeste daarvan ook behaald door bijna 100 skippers!

Alle springers behaalden 1, 2,3 of 4 buttons. Eén skipper sprong zelfs 7 (zeven!) buttons bij elkaar.

Bekijk de foto's van die superleuke dag op onze fotopagina!
 

Super-teams!

 
De voorbije maand sprongen onze teams hun kampioenschappen in de A-stroom en bij de Mini's.
En onze ROMmers deden het fantastisch!

Beloften en 15plus
Zeven teams namen op 27 en 28 februari deel aan de Provinciale Kampioenschappen voor A-Teams in Merksem, en ROM deed het heel goed!
Een gouden medaille bij de beloften voor ‘ROM Beloften Mixed’, een bronzen medaille voor ‘ROM Meisjes A’ bij de Senioren Meisjes en 6 teams geselecteerd voor het Belgisch Kampioenschap in Bierbeek op 5 en 6 maart!

Op het Belgisch Kampioenschap een weekje later behaalde ROM Beloften Mixed een zilveren medaille en behaalden we met alle teams 4 top tien-plaatsen!

Door deze mooie resultaten weten we het zeker; 10 springers zullen deze zomer onze club vertegenwoordigen op hetWereldkampioenschap Rope Skipping in Malmö (Zweden) van 25 tot 30 juli.

Bij de Beloften Mixed Teams springen Anna Kestens, Fien Leplae, Igor Moens, Margaux Mortier en Mila Smout op het Junior World Championship voor Teams
Igor neemt op datzelfde kampioenschap ook deel aan de Masters.
Op het Wereldkampioenschap voor Meisjesteams-15+ zullen Elise Audiens, Paulien Derden, Sara Knaeps, Floortje Putteman en Margot Schuurmans België (en onze club) vertegenwoordigen.
Elise heeft zich daarenboven ook geselecteerd voor de Masters 15+!

Mini's
Op 26 maart was het de beurt aan onze Mini's voor hun teamkampioenschap Single Rope.

En ook zij springen de pannen van het dak! Een dikke proficiat Tess, Kato, Lena, Lotte, Axelle, Nena, Emma, Lien, Flore, Wies, Lowie, Maija, Mees, Liesje en Roos met jullie resultaten!

Bij de 10-jarigen behaalden ze een 15de, 13de, 11de en 8ste plaats.
Bij de 11-jarigen werd het een 15de en 9de plaats en een schitterende zilveren medaille voor ROM Mini LR met Liesje en Roos!
 

Recrea 1B en Mini's: opgelet!

 
Vanaf 26 maart moeten alle springers die training hebben in de Nekker hun BRSF-lidkaart voorleggen om toegang te krijgen tot het domein de Nekker. 

Heb je je lidkaart niet bij? Dan zal je de normale toegangsprijs van de Nekker moeten betalen...

Als ouders hun kinderen komen brengen/ophalen, moeten zij hun identiteitskaart laten zien,anders krijgen jullie geen toegang tot het domein.

Dus Mini's en Recrea-1B-springers! Niet vergeten jullie lidkaart mee te nemen!!
 

Een vraag? Een opmerking? Eén adres!


Wil je meer informatie over onze club? Of over ...?
Vind je iets niet terug op onze website?
Heb je een vraag over je inschrijving?
Heb je de mail voor je welkomstpakket nog niet ontvangen en heb je al een tijdje geleden betaald?

Of weet je iets wat beter of anders zou kunnen?

Laat het ons zeker weten via info@romskippers.be! We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Natuurlijk mag je ook altijd je lesgever of iemand van het bestuur aanspreken of mailen, alle mail-adressen vind je op onze website.
Copyright © 2016 Romskippers Mechelen vzw
Alle rechten voorbehouden
Email Marketing Powered by Mailchimp
Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen in de toekomst? Dan kan je je hier uitschrijven.