Unilever
Ijsateljee
IMMO I.D.
Bike Planet


Uw logo hier?
Mail ons!


Open-les-week - 4 tem 10 november

We krijgen wel eens de vraag van ouders of het mogelijk is een training bij te wonen. Toch hanteren we hier als club de strikte regel dat dit niet kan, om een aantal redenen, waaronder de afspraak dat omwille van de veiligheid de deuren van de trainingslocatie tijdens de training afgesloten moeten worden, en het feit dat trainer en skippers zich zonder al te veel afleiding moeten kunnen concentreren op hun training, wat niet altijd evident is met toeschouwers in de buurt.

Anderzijds begrijpen we deze vraag maar al te goed en zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om er toch een stuk aan tegemoet te komen.
Daarom organiseren we ook dit seizoen weer een “open-les-week”.  Alle ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden, maar ook personen die interesse hebben om volgend jaar aan te sluiten zijn welkom om eens naar een training te komen kijken.

De open-les-week zal plaatsvinden in de week van 4 tem 10 november, en de trainingen vinden plaats op de gebruikelijke locaties en tijdstippen (zie website).
Uiteraard blijven dit normale trainingen die we zo gewoon mogelijk willen laten verlopen, zodat jullie ook een zo juist mogelijk beeld krijgen. Daarom zijn er ook enkele afspraken waarvan we zouden willen vragen dat die gerespecteerd  worden;
  • in de sporthallen gelden strikte regels i.v.m. schoenen en eten, en uiteraard moeten die ook door de toeschouwers gerespecteerd worden. We vragen onze trainers ook jullie hierop te wijzen indien dit nodig zou zijn. Draag dus propere, sportieve schoenen of doe ze eventueel uit. In de zalen mag er niet gegeten of gedronken worden, met uitzondering van water.
  • Uiteraard is het de bedoeling dat je een juist beeld krijgt van de training en die zal dan ook zo normaal mogelijk verlopen. Stoor de trainer dus niet tijdens zijn of haar taak en bewaar eventuele vragen tot na de training.
  • In het Paardenstraatje kan er ook van boven op het balkon gekeken worden. Om drukte in de zaal beneden te vermijden vragen we dan ook om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken.
  • Op sommige locaties worden de toegangsdeuren om veiligheidsreden afgesloten tijdens de training, wat maakt dat we vragen de volledige training bij te wonen en de zaal niet te betreden of verlaten tijdens de training.
We hopen in ieder geval dat er veel toeschouwers zullen komen kijken naar de trainingen die week! Als jullie in de tussentijd nog met vragen zitten, aarzel dan niet om de trainers of een bestuurslid aan te spreken.

Chocoladeactie 2013

Net zoals vorig jaar gaan ook dit jaar de ROM Skippers de Sint een handje toesteken.


Wij hebben met de goedheiligman een akkoord gesloten om zijn chocolade beeltenis te helpen verdelen. Op de achterkant vind je het aanbod dat via de club aangekocht kan worden; eersteklas artisanale chocolade aan een correcte prijs én de opportuniteit om de club te steunen.

Als kers op de taart voorzien we de mogelijkheid om de bestelling te laten overhandigen door de Sint in hoogsteigen persoon, tijdens het weekend van 30 november. De verdeling zal gebeuren op de BIM, op vrijdag tussen 20 en 21.30 uur (Sint niet aanwezig) en zaterdag tussen 14 en 17 uur (Sint aanwezig).

Bestellen kan je via dit formulier. De uiterste besteldatum is 17 november. Hierna kunnen we geen bestellingen meer aanvaarden.Herfst! Vakantie!

 

Trainingen tijdens de herfstvakantie (van 26 oktober tem 3 november):

  • Er zijn geen trainingen voor onze beginnelingen, recreanten en volwassenen van maandag 28 oktober tem zondag 3 november
  • De algemene training B-Beloften, de Turntraining van de Mini's en de trainingen van de Ex-competitie gaan ook niet door tijdens de herfstvakantie.
  • Alle andere competitietrainingen gaan gewoon door (tenzij je trainer je iets anders meldt). 

Prettige vakantie!

 

 

 


20 jaar ROM

Heb jij al een supercoole 20-jaar-T-shirt of -topje?
Voor amper 15 euro spring jij binnenkort in dit super-exclusieve hebbeding!

De T-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor de kleinere meisjes bestaan er ook topjes.

Wil jij er graag nog een bestellen? Mail dan naar anneleen@romskippers.be met vermelding van je naam, het gewenste model en de maat.


Provinciale Masters: proficiat!

 

Op 12 en 13 oktober vonden de eerste wedstrijden van dit seizoen plaats: de Provinciale Masters (oftewel de provinciale kampioenschappen "Individueel").
Er werd één kamioenschap georganiseerd voor de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Het weekend daarop worden de Provinciale Masters georganiseerd voor Oost- en West-Vlaanderen.

Dikke proficiat aan al onze +15-springers en beloften die deelnamen!

Schitterende resultaten, en maar liefst 20 ROM Skippers die zich selecteerden voor de A- en B-masters op 16 en 17 november in Oostende.
Bij de beloften kaapte Jelle De Beer zelfs de gouden medaille weg. Pieter-Jan Neefs pakte een zilveren plak!
Onze ROM Skippers behaalden ook nog een pak medailles op de verschillende onderdelen.

De volledige uitslag vind je op de site van BRSF Vlaanderen.

De freestyles van onze +15'ers en beloften kan je (her-)bekijken op onze website.

En ook foto's vind je terug op de foto-pagina van onze site.


Copyright © 2013 ROM Skippers Mechelen
Alle rechten voorbehouden
Email Marketing Powered by Mailchimp
Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen in de toekomst? Dan kan je je hier uitschrijven.