Unilever
Ijsateljee
IMMO I.D.
Bike Planet


Uw logo hier?
Mail ons!


in-SPRING-dag - 5 oktober

 
Op zaterdag 5 oktober is het opnieuw zover. Iedereen is welkom op onze inSPRINGdag op het Scheppersinstituut aan de Melaan vanaf 14u.

Iedereen is trouwens welkom op deze inSPRINGdag. We verwachten natuurlijk al onze leden, maar ook hun ouders, broers, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! 

Welke sessies er allemaal op het programma?
  • Rope Skipping spelletjes: Ben jij een echte speelvogel?? Dan ben je in deze sessie op je plaats. We spelen een uurtje lang allemaal coole spelletjes mét onze touwen. Iedereen kan hier aan deelnemen. Ervaring is niet vereist.
  • Ouder – kind: Wil jij ook eens samen met je mama of papa springen? Dat kan! We doen allerlei leuke oefeningetjes en spelletjes samen met je mama of papa. We leren bijvoorbeeld samen in een Double Dutch touw springen, maar doen ook wedstrijdjes tegen de andere koppels én tegen elkaar! Het belooft super leuk te worden. Inschrijven doe je met 1 springer en 1 ouder.
  • Long Ropes: alles met hele lange touwen zoals vierkant, rainbow, kruis, … Deze sessie is voor  alle niveaus en leeftijden.
  • Single Rope: Met je eigen touw leuke tricks leren. We delen in naar niveau zodat iedereen kan bijleren!
  • Double Dutch: van leren inspringen tot een tower, alles komt aan bod in deze DD sessie. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom.
  • Wheels:  met ze’n 2en, 3en of 4en Wheel springen. Niets is leuker! Rope Skipping ervaring is vereist voor deze sessie.
  • Routine 20 jaar ROM: Speciaal voor onze 20ste verjaardag hebben we een routine in elkaar gestoken die we het ganse jaar door op verschillende evenementen zullen springen. Wil jij als eerste deze routine aanleren? Kom dan zeker naar deze sessie! Enige springervaring is nodig.
  • Dans: ritme en muziekgevoel zijn heel belangrijk om een goede Rope Skipper te worden. Daarom gaan we tijdens deze sessie ook een keertje lekker shaken. Er wordt een dansroutine aangeleerd.

Inschrijven kan enkel via onze website www.romskippers.be

Naast de Rope Skipping sessies kunnen de skippers ook allerlei activiteiten doen met een activiteitenkaart. Deze kost 5 euro. Met deze kaart kan je een touw komen maken, zelf je eigen button ontwerpen, je laten schminken,… Deze activiteiten lopen van 13.30 tot 18u. Je kan dus ook voor of na je sessies een aantal activiteiten doen. Hiervoor moet je niet inschrijven, maar wie wil kan wel al een activiteitenkaart reserveren bij inschrijving van de sessies.

Rond 17u houden wij in de sporthal een grote Long Rope afvalwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Wat dit juist inhoudt zullen jullie die dag wel merken.

Daarnaast kan je ook inschrijven voor het pastafestijn dat ’s avonds vanaf 18u doorgaat, eveneens in het Scheppersinstituut. Hiervoor moet je slechts 1x per gezin inschrijven. Heb je meerdere kinderen die springen, dan vul je dus slechts bij 1 kind je bestelling voor de pasta in.
 
Er wordt heerlijke pasta geserveerd met 3 verschillende sauzen naar keuze.
-      Bolognaise
-      Vier kazen
-      Zalm met curry

Volwassenen (+12 jaar) betalen 12 euro per persoon, kinderen (-12 jaar) 8 euro per persoon. Dit bedrag wordt overgeschreven op de rekening van de club met nummer 979-6235814-77 en vermelding ‘pasta’ + naam van de familie. Let op! Het tarief voor de kinderen is enkel geldig voor kinderen onder de 12 jaar!

De opbrengst van het pastafestijn gaat integraal naar de dagelijkse werking van de club. U steunt ons dus enorm door te komen eten en hopelijk wordt het ook een heel gezellige avond. Het is ook het ideale moment om eens een praatje te maken met de lesgevers van je zoon of dochter. In de loop van de dag zullen ook de foto’s van het kamp vertoont worden.

Om ouders de kans te geven nog even rustig na te tafelen, voorzien wij een kids-party van 19 tot 22u in de turnzaal. Toegang is gratis en de lesgevers houden een oogje in het zeil. Ouders zijn natuurlijk ook welkom als ze mee een dansje placeren!

Tot op de inSPRINGdag! 

Foto's ROM Kamp 2013

Begin juli gingen bijna 120 skippers, 15 lesgevers en een uitgebreide kookploeg op ROM Kamp naar Pagedal in Nederland.

Ben jij ook zo benieuwd naar de foto's? Kom dan zeker naar de inSPRINGdag, want daar worden de foto's op groot scherm exclusief vertoond!


Doe jij mee aan de Recreacup?

BRSF Vlaanderen vzw organiseert voor de recreatieve skippers tweemaal per seizoen een buttonvoormiddag + Recreacup. De RecreaCup is een individuele wedstrijd voor recreatieve skippers.
Meer info vind je op de website van BRSF.

Voor het seizoen 2013-2014 zijn de Recreacups gepland op:

  • Zat. 23 november 2013 (Lede)
  • Zat. 8 februari 2014 (Oudenaarde)

www.romskippers.be

Onze website zit in een nieuw jasje.

Technische problemen met de vorige site hebben ons genoodzaakt de nieuwe site wat sneller op te leveren dan gepland. Het zou dus kunnen dat je nog niet alle informatie terugvindt... Heb je een vraag? Dan mag je ons steeds een mailtje sturen viainfo@romskippers.be.?!


Touw nodig?
Een t-shirt? Trui?

Springtouwen, club-truien en -T-shirts zijn te koop bij:

Geprint!
Onze-Lieve-Vrouwestraat 17
2800 Mechelen
www.geprint.be

Voor een kleine meerprijs  kan je ook je naam laten drukken op je club-trui of -T-shirt!
Het welkomstpakket voor nieuwe springers kan afgehaald worden met de bon die je zal krijgen na betaling van je lidgeld.

Copyright © 2013 ROM Skippers Mechelen
Alle rechten voorbehouden
Email Marketing Powered by Mailchimp
Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen in de toekomst? Dan kan je je hier uitschrijven.