View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

Het is voorjaar en de periode van bijzondere dagen. Lekker vrij, feestjes en verwennerij. Misschien kunnen wij daar een klein beetje aan bijdragen. Aanstaande zondag 10 mei  - Moederdag - staat Goeters opnieuw op de

Trotsmarkt op Kasteel Groeneveld in Baarn, van 10 - 17.30 uur. 

De prachtige natuur en gebouwen, de sfeer geven je een vakantiegevoel. Geen haast, lekker wandelen of picknicken en genieten van al 't lekkers en moois. Kom je ook? 
Entree, parkeren en toegang tot het Kasteel is gratis. 

 

     


Zondag is Dochter van de Smid, Annelied er. Zij steekt het smidvuur aan en laat 'live' zien hoe haar unieke schalen en vazen worden gehamerd en gevormd. Ben jij op zoek naar een bijzonder object of cadeau?  Kijk hier en bewonder het werk van Annelied.
 
      
 
Of kom langs en zie meubelmakers Pepijn en Anja aan slag met klassieke verbindingen.  

Deze zondag speciaal voor drukke moeders meditatiebankjes,  tapasplankjes van Hollandse appelhout en koddige kleine kistjesWe tonen graag ons vakmanschap, de rijkdom van materiaal en originaliteit, ook in kleine dingen.
 

Uit je dak

We houden van bomen en kunnen gelukkig de dingen op maat maken. We denken graag mee over echt goede oplossingen, ook voor buiten in de tuin. Maarten, specialist in de buitenboel maakt allerhande haardhouthokken, fietsafdakken en andere ‘buitenhokken’.
Hij is er 
as. zondag in Baarn ook bij.
____________________________________________________________________

 

Misschien tot zondag op Kasteel Groeneveld, 
  

 


 

Copyright © 2015 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp