View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

Ook de meeste recente Nieuws van Goeters stuur ik je hierbij toe.

In de luwte van de massale commercie is oktober natuurlijk ook voor Goeters   'Woonmaand'. We maken immers mooie, nuttige dingen voor in de tuin, je huis en bedrijf. Vergeten soms alleen de bijzondere verhalen en goed nieuws aan je te vertellen.

 
goeters.nl is vernieuwd
Belangrijkste verbetering is dat je snel en duidelijk overzicht hebt over de artikelen en vakmensen. Je kan op onderwerp zoeken, direct kleine hebbedingen bestellen en met één muisklik je vrienden en bekenden informeren. www.goeters.nl
 
   

Gehamerd en gevormd 
De stugge, zware staalplaten waar het mee begint, zijn veelal reststukken. Smid Annelied vormt, smeedt en hamert het ogenschijnlijke vlakke, dode materiaal tot een object. In het vuur komt het tot leven. Bekijk de prachtige Schalen en Vazen van smeedijzer. 
 
        

Kunststof gieten is ook een ambacht.
Het is bijna een soort laboratoriumwerk. Omgevingstemparatuur, uv licht en de juiste verhoudingen zijn van essentieel belang. In dit ambacht komt het echt aan op precisiewerk. Lees meer over Diederik de Jong  - nieuw bij Goeters - en zijn Eilamp.
Leven! 
De Utrechtse stadsglossy Leven! verhaalt over mensen, cultuur, wetenschap en ondernemen. In een mooi uitgebreid interview heb ik over mijn bezieling voor vakmanschap, Goeters, mooie nuttige dingen en mijn ondernemers ambitie mogen vertellen. Bekijk hier het artikel. 

Dromen waar maken

We blijven zoeken naar een  lokatie die kansrijk is voor het commerciële, doch sociale bedrijf dat we voor ogen hebben, zijn in gesprek over een prachtige boerderijlokatie op de Heuvelrug. Vakmanschap mag gezien worden!  

Help je ook mee? 

 


Investeren kan nog steeds
Op de site van Stichting Wekomenerwel.nl kan je alle in's & out's van het bijzondere plan van Goeters bekijken. Klik hier voor meer informatie. Natuurlijk mag je je ook direct als investeerder inschrijven. 

Copyright © 2014 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp