View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

Het voorjaar ontluikt. Dat is maar goed ook, want Goeters gaat naar buiten; de markt op.

Trotsmarkt 
Aanstaande zondag 8 maart van 10 - 17.30 uur op Kasteel Groeneveld in Baarn is de eerste 'Trotsmarkt' van dit seizoen. Een puur, eerlijk & heerlijke markt in een mooie omgeving omringt door natuur en prachtige gebouwen. Entree, parkeren en toegang tot het Kasteel is gratis. 
 

Goeters zal er zijn met mooie hebbedingen, handgemaakte kleinoden uit de werkplaats. We tonen graag ons vakmanschap, de rijkdom van materiaal en originaliteit, ook in kleine dingen.
 
Vanuit je luie stoel
Geen zin om er op uit te gaan. Ook vanuit je luie stoel kan je de mooie, nuttige dingen van Goeters goed bekijken. Neem nog eens een kijkje op de site en je zal zien dat de bijzondere vaklieden van het Goeters Gilde continu nieuwe dingen maken, zoeken naar de perfectie in hun producten. Bewonder 'Lazy Paul'  de compacte luie stoel van Marijn Hoegen. Of bekijk de film over zijn passie voor het meubelmaken.

 
      

 Investeren kan nog steeds
We laten graag de producten, het vakmanschap van Nederlandse ambachtsondernemers zien. De ambitie van Goeters om een werkplaats-en-warenhuis te vestigen leeft als geen ander. We zijn nog 1 van de 6 initiatieven die exclusief aanspraak maken op een prachtige boerderijlokatie op de Utrechtse Heuvelrug. Lees hier alle ins & outs van dit bijzondere plan.
____________________________________________________________________

 

Misschien tot zondag op Kasteel Groeneveld, 
  

 


 

Copyright © 2015 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp