Goeters, winkel en werkplaats

Beste <<voornaam>>

Zullen we dit jaar onze december verwennerij  inkopen in de buurt?
Mooie, goede dingen hoeven nl. niet van ver te komen. Kijk eens bij kleine bedrijfjes, zelfstandigen die de dingen gewoon in Nederland maken. Bijvoorbeeld bij je buren, bij de vakman of -vrouw die meubels, lampen of porselein maakt, het meisje met haar mooie bloemenwinkel, de vader van school die een winkel heeft of bij de bakker uit het dorp met de pure chocolaatjes. Allemaal mensen die er hard voor werken en vaak hele mooie en lekkere dingen maken. En die je ook wat gunt. 
                  

Dierbaar 

In dit mooie handgemaakte doosje past een briefje, een sieraad, een kleinood of de melktandjes van je kind. Gebruik 't voor een speciale wens, een hart onder de riem voor wie t nodig heeft of een zelfgemaakte tegoedbon. Misschien wel voor iets moois en nuttigs van Goeters
       
Klein doosje, handgemaakt door meubelmaker Egbert Jan  prijs € 8,-
incl. postverzending 


De vakmensen van Goeters maken mooie dingen, die zeker ook geschikt zijn om cadeau te doen. Gewoon voor jezelf of als attentie voor een vriend(in) of zakelijke relatie. De dynamiek van 'online-shoppen' is wel wat lastig voor ons. Artikelen van Goeters worden vrijwel altijd op bestelling gemaakt, vaak nog aangepast aan de wensen van de klant.

 

Hebbedingen  
   

Doosje voor visite kaartjes in noten- of eikenhout € 25,- incl. postverzending
Vaasje voor 1 bloem handgemaakt porselein € 15,- excl.  verzendkosten
Broodplank van Hollands appelhout € 25,- excl.  verzendkosten

Gevlochten leren armband € 19,- incl. postverzending

Deze hebbedingen kunnen zo naar je opsturen.  Misschien nog wel op tijd  voor onder de boom.  Voor alle andere mooie nuttige dingen is onze aanbod dat je ze het hele jaar cadeau kan doen, kan aanpassen en er de voorpret van het samen uitzoeken bij krijgt.  En je altijd welkom bent op de werkplaats van de maker. 


Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook  Like http://goeters.nl on Facebook