Goeters, winkel en werkplaats

Beste Dominique

Voordat je met vakantie gaat, zet even in je agenda;  'laatste weekend van augustus naar paleis Soestdijk'.

Paleis Soestdijk

Op de beurs Royaal Genieten Soestdijk van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september 2013 in de tuinen van Paleis Soestdijk zet Goeters werkplaats & winkel voor mooie nuttige dingen het ambachtspaviljoen neer.

Kom kijken, aanraken, meedenken, beleven maar vooral genieten van het vakmanschap van Goeters. Een schare vak- en ambachtslieden van het Goeters Gilde is aan het werk; bij het smidsvuur, aan de werkbank, stoffeert een koninklijk chique bank. We nemen de nieuwste ontwerpen mee.  Vertellen graag over de mooie materialen en denken met je mee over net-dat-ene voor in je huis, tuin of bedrijf. In onze galerie kan je direct leuke, gekke en hele mooie nuttige dingen kopen en meenemen.

Beleef  een leuke dag

Het is ook een uitgelezen kans om het paleis te bezoeken. Je kan de expositie Beeld van Beatrix bekijken, wandelen door de fraai aangelegde tuin of even op de foto met tot brons verworden Juliana en Bernhard. Het mag allemaal  met hetzelfde entreekaartje. Wij geven gratis kaarten weg aan goede ambassadeurs van het ambacht.

Laat  je moeder, vriend(in) of collega zich aan melden voor Nieuws van Goeters of wordt fan van Goeters op facebook en deel de verhalen. Dan dingen jullie mee voor de 10x twee gratis kaartjes. 

 Goeters zet ambachtspaviljoen neer op Soestdijk
Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook  Like http://goeters.nl on Facebook