Goeters van start


Beste , 

‘Ondernemer op avontuur’. 
Zo heb ik  ‘Goeters werkplaats & winkel voor mooie nuttige dingen’ deze week  ook aan familie, vrienden, bekenden en oud-collega’s voorgesteld. Ik ben enthousiast over  het feit dat  www.goeters.nl in de lucht is. Samen met deze eerste Nieuws van Goeters, gaat het echt van start. Neem nog maar eens een kijkje op de site. Er staan al diverse vak- en ambachtlieden op en vooral mooie nuttige dingen. Steeds meer mensen dragen net als  jullie duurzaamheid, of beter gezegd onverslijtbare kwaliteit, een warm hart toe. 

  "Je hebt het zelf waarschijnlijk ook wel eens. Je zoekt een tafel, een kast of misschien een tuinhek of trekbel. Je treft het niet in een ‘normale’ winkel.  Al ge-Google-d, maar dan zie je helemaal door de bomen het bos niet meer.  Je weet zelf goed wat mooi is, wat je wilt. Geeft niet zo om mode of een merknaam. Maar ’t moet wel goed zijn. Er zijn nog legio echte vaklieden, die mooie, nuttige dingen maken. Ook wat jij zoekt: net-dat-ene! Verkrijgbaar bij Goeters.”

Goeters staat aan het begin. Ik werk hard om Goeters de komende jaren te laten groeien tot een gerespecteerde signatuur, een goede (merk) naam, een nieuw concept in retail. Goeters is spil tussen klant en vak- en ambachtslieden.  Kleine zelfstandige ondernemers die unieke artikelen maken voor woon- en bedrijfsomgeving.  Goeters gaat hun producten aan de wereld tonen en verkopen. Ik bouw dezer dagen vooral aan het Goeters Gilde. Een Gilde van vak- en ambachtslieden, die producten - vaak nog met de hand - maken. Meubelmakers, smeden, stoffeerders, touwsplitsers en andere vaklieden. Goeters maakt hen zichtbaar en vindbaar, ze hebben een verkooppodium voor hun producten nodig. Dat is Goeters.
 
Ik ga zeker de mooie producten en het verhaal van de  bijzondere vaklieden met jullie en liefst zoveel mogelijk andere delen; op sitie en via "Nieuws voor Goeters' . Op de zakelijke facbookpagina van Goeters kan je mijn ondernemers-avontuur volgen. Niet vergeten om op www.goeters.nl te kijken. Ik hoor graag wat je er van vindt.

Tot slot kan ik ook andere hulp gebruiken. Ken je vaklieden die bij Goeters passen, laat het me weten. Kleinschalige vaklieden varen wel bij ouderwetse mond-tot-mond reclame. Zo ook Goeters. Deel je het gedachtengoed van Goeters? Vertel het door!  


 
Hartelijke groet, Dominique
Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats verhuist per 1 augustus naar
Jutfaseweg 156
3522 HM Utrecht
      naar Facebook