View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

Groos, een oud-hollandswoord voor apetrots. En dat zijn we. Op de mooie nuttige dingen die we bij Goeters bedenken, maken en verkopen.  Of het nu een groot kunstobject is of een handig klein, stijlvol accessoire. Kijk, verwonder en bewonder het nieuwste 'Goed'
- klein en groot -bij Goeters.
De Auping stamboom 

Mooi voorbeeld van hoe Goeters ambachten samen brengt is de Auping stamboom. Een kunstwerk van beuken en staal gemaakt door Meubelmaker Marijn en metaalspecialist Martijn. De boom staat op de nieuwe innovatieve locatie van de Koninklijke Auping. Toonaangevend Nederlands familie bedrijf waar duurzame kwaliteit, design en innovatie hand in hand gaan. 
  

Bekijk hier de korte film 

Cadeautjes 

Ook wij vinden cadeautjes leuk. We maken ze met veel passie en plezier. Denken dat die speciale aandacht om er iets echt moois én nuttigs van te maken, jou helpt om goed voor de dag te komen. Bewonder ons nieuwste producten. Bestellen kan op de website.
 
  

" Word je er ook zo moe van? Je rolt telkens netjes je oordopjes op, stopt ze in je jas, tas of broekzak en wanneer je ze weer nodig hebt zitten ze helemaal in de knoop."
Een stijlvol chique leren
Hoesje voor je oordopjes of oplader.

De industriekruk van Beuken, Bamboe of Radiata Pine van Pieter, kunstenaar en meubelmaker is een eerbetoon aan de functionaliteit van de driepotige kruk, die kan namelijk niet wiebelen. 

Wie heeft er niet eens een sfeervol moment gecreëerd door een lege wijnfles te gebruiken als kaarsenstandaard? Zo is de kiem gelegt voor dit cadeau; de met de handgedraaide
Fleskandelaars van Gouden regen, Wilde Kers of Taxus. 


 


 

 

Durven dromen
De ambitie van Goeters om een werkplaats-en-warenhuis te vestigen leeft als geen ander. Lees hier alle ins & outs van dit bijzondere plan. 

Copyright © 2015 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp