Beste 

'Mensen kopen niet wat je maakt, ze kopen waarom je het maakt' .
Neem bij een aankoop even de tijd. 
Sta stil bij waarom je het nodig hebt. Kies voor kwaliteit. Laat je verrassen door het prachtige product, maar ook door de rijkdom van het materiaal.  Beleef de passie, de 'ziel ' die vakman of -vrouw in het product heeft gelegd. Juist die elementen maken een product bijzonder. 
Trapstoel     Industrie kruk     Stapelbare boekenkast

Net-dat-ene!

Goeters zoek en speurt naar die mooie nuttige dingen. Naar producten, die door tijd, mode, commercie of andere reden stil uit het hedendaagse aanbod zijn verdwenen. Bijv. de 'bibliotheek stappen' of trapstoel van meubelmaker Jan Willem. Ook vandaag de dag nog buitengewoon praktisch.  

Je wil - als je je goede geld er aan besteed -  een mooi, kwalitatief product. Neem geen genoegen met de beperkte keuze die voor handen is in de winkel. Goeters neemt je het gedoe uit handen om het product van jouw smaak en keuze te vinden. Dat gaat soms om hele gewone, functionele tot niche geworden producten. Maar wel net-dat-ene! 

Ondernemers met smaak 

Je wil meer dan functionaliteit in je  kantoor, showroom of winkel. Stelt vooral hoge eisen aan de omgeving waarin je de klant ontvangt. Je wil in en met je bedrijf je eigen gezicht laten zien, misschien zelfs wel een statement maken. De vaklieden van het Goeters Gilde  kunnen met hun producten, ontwerpen de uitstraling van jouw bedrijf een extra impuls geven. Zo hebben ontwerper Menno en meubelmaker/kunstenaar Pieter laatst de 'Grote Gymzaal Tafel' gemaakt in 2,5 meter, maar ook in een 6 meter lange werk-, vergader- of lunch tafel. Goeters blijft je graag verrassen op www.goeters.nl

Grote werktafel met tafelblad van hergebruikte gymzaalvloer

Niet vergeten

Kleinschalige vaklieden varen wel bij ouderwetse mond-tot-mond reclame. Zo ook Goeters. Deel je het gedachtengoed van Goeters? Vertel het door! Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook