Beste 

‘Mooie, nuttige dingen niet verloren laten gaan, (her)produceren en beschikbaar maken voor mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en aandacht besteden aan kwaliteit in hun woon- en bedrijfsomgeving’. Dat is wat ik voor ogen heb. En ik ben op mijn prille ondernemersavontuur al veel prachtige producten tegen gekomen. Hier een glimp van enkele. Kijk op www.goeters.nl voor meer.
        

Nieuwe verhalen, nieuwe gezichten

Het Goeters Gilde - de vak- & ambachtslieden die graag  met Goeters samenwerken - groeit gestaag. Maak kennis met Annelied, de smid die prachtige bourgondische leeftafels maakt.  Met meubelmaker Henk die het apothekersvak verruilde voor zijn passie; het maken van  meubels, liefst Shaker stijl. Of met Beaujoura, een zeer kundige stoffeerder die voor het ambacht geboren lijkt.  Een goede kwaliteit stoel is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is.  Waarom zou je iets goeds weg doen ?
 

Op zoek

Om Goeters, ambacht echt op de kaart te zetten, gaan we verder. Goeters is op zoek naar een locatie. Een basic, bijna rauwe ruimte van 2 tot 3000 m2, waar we  het vernieuwde retailconcept van Goeters kunnen opbouwen. Mooie materialen, vaklui aan 't  werk in hun werkplaatsen en natuurlijk de Goeters Galerie. Een winkel waar je het mooie doch nuttige eindresultaat van al dat vakmanschap kan zien. Kan aanpassen naar eigen smaak en natuurlijk kan kopen. Een flinke ambitie, maar we zijn er klaar voor. De samenwerking met de vaklieden komt goed op gang. Contact met enkele vastgoed eigenaren ook. Ben jij of ken jij ambachtslieden,  een pand eigenaar of een investeerder die met Goeters mee wil op avontuur. Laat het me weten.

Niet vergeten

Kleinschalige vaklieden varen wel bij ouderwetse mond-tot-mond reclame. Zo ook Goeters. Zie je 'net-dat-ene' waar je broer, vriendin of bevriende relatie naar zoekt ? Deel je het gedachtengoed van Goeters? Vertel het door!  
Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook