View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

Komende zondag van 10-17.oo uur  staan we weer op de Trotsmarkt op Kasteel Groeneveld in Baarn. We hebben in de prachtige entourage van de kasteeltuin dit voorjaar al leuke marktdagen gehad. Het is echt een aanrader voor een heerlijke vrije  zondag. Entree en parkeren zijn gratis. 
Nieuwe vakvrouw
Aankomende zondag is ook meubelmaker  Maartje van Deursen  erbij. Zij is nieuw bij het Goeters Gilde. Maak kennis met haar en verwonder je over de prachtige collectie zwevende ladekasten die zij maakt.  Elk exemplaar is anders, handgemaakt van bijzonder hout met verrassende elementen. 

                


Gedenkgoed

De vakmensen van Goeters maken met herkenbare, veelal natuurlijke materialen prachtige producten. Soms hele alledaagse dingen, maar ook persoonlijk maatwerk. Het is niet voor niets dat deze gepassioneerde vakmensen ook gedenkobjecten maken. Mooie producten die helpen te herinneren, verlies te dragen en verbinding met elkaar te versterken. Bekijk het Gedenkgoed op de site of bezoek de Expositie As in Beeld.

 
   

De Expositie As in Beeld is vrij toegankelijk van maaandag  t/m zaterdag van 10-16.00 uur.
Van Luijn natuursteen Morsestraat 32 in Tiel. Kijk op de
agenda voor actuele activiteiten.

Durven dromen
De ambitie van Goeters om een werkplaats-en-warenhuis te vestigen leeft als geen ander. Deze week presenteren we aan de gemeente. En nog deze zomer praten we met de nieuwe eigenaar - Landgoed De Reehorst - over mogelijke samenwerking en vestiging  op een prachtige boerderijlokatie op de Utrechtse Heuvelrug. Lees hier alle ins & outs van dit bijzondere plan. 

 


 

 

Copyright © 2015 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp