Goeters, winkel en werkplaats

Beste amber

We houden van puur. Eenvoud is vaak de kracht van een ontwerp. Een goed ontwerp heeft o.i. geen franje nodig. Vandaag de dag wordt iets al gauw ' design' genoemd, dat hoeft van ons niet. Goeters is gelukkig als het artikel zijn functie dient, van goede kwaliteit is en jij het mooi vindt. 
 

Materiaal dat spreekt 

We houden ook  van puur materiaal. Liefst rechtstreeks uit de natuur. Het werken met de grillen en schoonheid van hout, steen, leer of bijv. staal is niet altijd makkelijk. Het vraagt vakmanschap. Doe je 't goed, dan is het resultaat er ook naar. 
               
Denk aan het ontwerp, de vorm en functie van de 'plastic tas'; ongeëvenaard. De ozo functionele tas gaat leven, krijgt karakter als leren tassenmaker Leonie 'm maakt van een zware kwaliteit tuigleer of 'koeie bont'. 

Bij steeds minder tafels is het mogelijk om de afmeting aan te passen aan het aantal mensen dat mee eet. Zonde eigenlijk, want niet iedereen is groot behuisd. Meubelmaker Jan-Willem doet een oude doch slimme oplossing herleven in zijn Zwevende tafel met uitklapbaar. 
 

Natuurlijk gewelfde planken

De natuur is de grootste ingenieur op aarde. Een boom weet als geen ander hoe de tak moet groeien. Daarom laten wij graag de boom de lijnen van het hout bepalen. Wij maken tafels, kasten en keukens met een in Nederland nieuw product; planken in de originele vorm van de boomstam. Dit weekend te zien op de expositie Houtsporen in Utrecht.  In de prachtige industriele entourage van de Werkspoorkathedraal ontmoet je ontwerper  Tim. Hij maakte o.a. de tafel Bole & Beam.  Je zo het haast design noemen. 


 
Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook  Like http://goeters.nl on Facebook