Goeters, winkel en werkplaats

Beste <<voornaam>>

Mogen we je verrassen? Je een net zo'n goed gevoel geven als het recente voorjaarsweer.
Ik denk dat dat gaat lukken. De bijzondere vaklieden van het Goeters Gilde zijn nl. continu nieuwe dingen aan het ontdekken, aan 't zoeken naar de perfectie in hun producten.  Luisteren voor elke opdracht heel precies naar wat jij belangrijk vindt. Het resultaat, laat Goeters graag zien. 

           

             

Multifunctioneel, mooi en maatwerk

Goeters werkt inmiddels samen met een schare aan kundige vaklieden. Heeft een goede landelijke spreiding van o.a. meubelmakers die mooi maatwerk kunnen leveren. Het wandmeubel van Marijn,  het zwevende dressoir van Tim, de klassieke kloostertafel van Pepijn. Het zijn slechts enkele voorbeelden.  Wij maken graag net-dat-éne! wat je wel in je hoofd heb, maar niet in de winkel treft. 


Crowd Financing

Met Goeters wil ik zelfstandige vak- en ambachtslieden samenbrengen in één gebouw met werkplaatsen, ateliers én winkelruimte. Noem het een ‘werkplaats-en-warenhuis’, een mini economie op lokatie.  Goeters wil een andere, nieuwe retailvorm creëren. Eén waar je Nederlands vakmanschap kan zien en tot zijn recht komt; commercieel maar met een sociale ambitie.

Graag deel ik met jou de goede start die we hebben gemaakt met onze Crowd Financing campagne. Een nieuwe manier van financieren die bijzondere initiatieven van de grond kan tillen. Die goede ideeën en investeerders samenbrengt. 

Ik zou het waarderen als je 2 min. naar de film kijkt, verder kijkt naar mijn bijzondere plan en hoe jij, wellicht kan helpen het mogelijk te maken. 
 


Postadres
Ridderschapstraat 6
3512 CP Utrecht
 
Werkplaats bij het meubelmakerscollectief Utrecht
Jutfaseweg 156
3534 AM Utrecht
naar de website      naar Facebook  Like http://goeters.nl on Facebook