View this email in your browser

Beste <<voornaam>>

 

De zomer leek eindeloos te duren. Heerlijk, maar nu nodig ik je uit om te 'herfstbladeren'. Om met rust en aandacht nog eens door de website van Goeters te bladeren. We zetten in alles wat we doen vakmanschap voorop. Letterlijk zelfs. Kijk maar op de nieuwe homepage van www.goeters.nl.
" Neem even de moeite om verder te klikken.
Dan kan je je verwonderen over de mooie producten,
de bijzondere projecten en de soms zeldzame ambachten." 

 

De botten van Trix in een kistje van Goeters


     

Trix is de legendarische vleesetende dinosaurus die het Naturalis Biodiversity Center heeft opgegraven in Montana (VS). Haar skelet kan je bekijken in het Leiden. De 3D-geprinte replica's van haar botten zijn - in de kistjes van meubelmaker Egbert Jan -  cadeau gedaan aan de sponsors van de unieke vondst.

Marmer legger Erik

Hij staat garant voor een beetje gekkigheid en mooi en gedetailleerd werk van marmer. Erik de Jong is veelzijdig kunstenaar en maakt prachtige afbeeldingen en objecten in marmer. Hij restaureert marmeren vloeren, plateaus of een oude schouw. Veel hand- en maatwerk. 
'
Marmer Intarsia' is een ambacht wat Goeters graag onder de aandacht brengt.
 

bij Goeters Keramisch vormgever Michel

Al veertig jaar werkt deze bijzondere vakman met klei. Zijn Curriculum Vitae is indrukwekkend en veelzijdig. De evolutie van zijn werk loopt van vrije kunst via monumentale objecten naar persoonlijke grafmonumenten én heeft geleid tot een vertederende collectie Gedenkgoed. Maak bij Goeters kennis met Michel Kuipers en zijn keramische Kiezel Urnen. 

Wetenswaardig

We proberen wetenswaardige  verhalen te vertellen, over eerlijke materialen, kundige vakmensen en bijzondere technieken.  Opdat al dat moois niet verloren gaat in de vluchtigheid van alledag. Vertellen is leuk. Waardering maakt ons blij. Lees de verhalen in de rubriek   'In 't nieuws'  Nieuwsgierig hoe dit handgesmeede kunstwerk "Verbinding" van smid Annelied pronkt aan de wand van een bijzonder kerkje? 
Kijk hier hoe trots de pastoor is. 
Copyright © 2016 Goeters, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp