Copy
View this email in your browser
Memlin AB

Nyheter och uppdateringar

Vi är tillbaka efter en härlig sommar!
 

Sommarvärmen håller i sig och vi kan fortfarande njuta av härliga sommarkvällar och dopp i det blå! ☀️
Många är tillbaka på sina kontor medan andra har fortsatt hemmajobb och formar sina nya rutiner. På Memlin har vi hållit igång support och utveckling hela sommaren och stöttat på distans. Det är inspirerande att se hur många som vågat experimentera, planera och utföra deltagaraktiviteter i både fysisk, digital och hybridform under sommaren och hösten - grymt jobbat! 

Nu riktas fokus mot höstens alla projekt och samarbeten, men först: vad har hänt under sommaren?
 
I dagens nyhetsbrev kan du läsa om:
1. Vi förstärker vårt utvecklingsteam! Ferhad joinar oss som Fullstackutvecklare! 🌟
2. Mediagalleriet har fått sig en omgång och hantering av content i Memlin har nått en helt ny nivå 📸
3. Meddelanden från Memlin på Dashboarden! Läs senaste nytt direkt när du loggar in! 👏
4. Projektrapporter - Exportera precis den data du önskar! 📊
5. Brukar du lägga till deltagare manuellt - denna nyhet är till dig! 🚀

Säg hej i chatten eller släng iväg ett mail till hello@memlin.com när du vill prata med oss!

Vi önskar er en riktigt härlig dag,
Memlinteamet
Memlins Development Team växer!

Under de sista junidagarna stod det klart att Farkhod "NiceGuy" Kholbutayev tar klivet in och blir en del av Memlin! Farkhod axlar rollen som fullstack engineer. Rekryteringen är en del av en större produktsatsning för att göra det möjligt att stötta arrangörer världen över genom Memlins plattform. Vi är otroligt glada att ha Farkhod ombord och kan knappt vänta på att få berätta vad som händer härnäst...
Ferhad
Är du intresserad av webbutveckling och vill nörda ner dig lite extra? Läs Farkhods senaste artikel som han skrivit för webdevs.se där han gör en djupdykning inom JavaScript och berättar vad som egentligen sker under huven när man skapar en JS klass.

Länk till artikeln hittar du här.

Mediagalleriet har fått en tyngre roll!
Goda nyheter för dig som gillar content!


Wow vad vi längtat efter att släppa denna nyhet! Senaste releasen tog ett kärleksgrepp om mediagalleriet och vi kan nu gå ut med ett antal funktioner som verkligen speedar upp din vardag med Memlin. 🥳

Verktygslådan
Till att börja med så hittar ni numera mediagalleriet direkt ifrån "Verktygsmenyn" uppe till höger. Hur skönt?! Detta innebär att man inte längre behöver befinna sig inuti ett event för att ladda upp bilder, sortera mappar och döpa om filer. Bonus release: Har du märkt att verktygslådan nu finns tillgänglig för dig hela tiden, var än du befinner dig i plattformen? Ahhhh, vad gött! 
Ordning och reda i Mediagalleriet! 🤩🥳
Kopiera bildlänk
Nästa funktion som dykt upp är "Kopiera url-länk". Smidigt och lätt kan man kopiera en direktlänk till innehåll uppladdat i mediagalleriet. Detta kan t.ex. användas för att länka in innehåll via en "Läs mer här"-text på svarssidan.
Organisera dina filer
Jobbar du på flera projekt i Memlin? Då kan en god idé vara att organisera content per projekt i olika mappar i mediagalleriet. Nu kan du med hjälp av checkboxes och "Klipp ut" och "Klistra in" funktionalitet dessutom flytta filer runt omkring i galleriet, en i taget eller flera på en gång. 

Läs senaste nytt direkt när du loggar in -
Ett stort steg för Memlin Academy.

Nu lanserar vi vad som blir ett stort steg för vårt koncept Memlin Academy: I nyhetsflödet kan vi nu se till att du alltid blir informerad om relevanta systemuppdateringar, tips och trix, hjälpvideos och guides kring vettiga funktioner för dina aktiviteter. Vi kommer givetvis fortsätta arbeta med Blogg, Instagram och LinkedIn - Memlin Academy är en exklusiv kanal från oss till dig som arrangör.
Memlin Dashboard
Nu blir det liv i Memlins Nyhetsflöde - perfekt för morgonkaffet! 🤓

Projektrapporter -
Exportera precis den data du önskar!

Har du flera event som du samlat i ett projekt? Det tunga arbetet med att ta ut enskilda rapport för vart och ett av eventen är ÖVER. Är det t.ex. prissatta event du jobbat med så kan du nu smidigt dra ut en fakturarapport som innehåller betalningsinformationen från alla event i hela projektet. Som vanligt så kan du filtrera vilka uppgifter du vill exportera.

Behöver du vägledning? Säg hej i chatten så hjälps vi åt!
Projektrapporter

Manuell anmälan inifrån Memlin
Lägg till rabattkoder, tilläggsbiljetter & fakturauppgifter!

En glad nyhet för er servicestjärnor som ofta är inne och bokar in deltagare manuellt i Memlin!

Efter att du lagt till en deltagare manuellt till inbjudningslistan ställs automatiskt statusen "Inte skickat" in, eftersom Memlin är förberedd på att du skall skicka iväg inbjudningar förr eller senare. Vill du hoppa det steget och anmäla personen själv så klickar du på Statusfältet och byter till status "Ja" - så öppnar sig modulen för de val och tillval du har att välja mellan.
Välj vilket bokningsalternativ som gäller ihop med övriga tillval. Använder du rabattkoder? Cool, välj bland dina skapade rabatter här och se priset på ordern. Skall du fakturera finns även möjlighet att förbereda faktureringsuppgifter alternativt fakturera direkt i samband med bokningen.

Glöm inte klicka i valen "Skicka bekräftelsemail" och/eller "Skicka fakturamail" om du vill skicka iväg bokningsbekräftelse och/eller faktura i samband med din manuella bokning. Båda dessa steg kan göras senare om du hellre vill vänta.
Manuell anmälan i Memlin
Psst…. missa inte våra guidade turer genom Memlin!
Skriv upp dig här!
Email
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Copyright © 2020 Memlin AB, All rights reserved.

Du förtjänar en sidekick! 
Att arrangera events är att skapa engagemang, inspirera, utbilda och ge mervärde.
Du som arrangör förtjänar ett lättanvänt expertverktyg som sidekick så att du får total kontroll inte bara för dig själv utan för ditt team och dina deltagare. 

Prova oss gärna! Det tar 30 sekunder att lägga upp ett testkonto och kostar inget!


Frågor eller funderingar:
hello@memlin.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Memlin AB · Grönegatan 4b · Lund 22224 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp