Copy

Visiemiddagen Omgevingswet


Wij praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen in de Omgevingswet. Onze eerstvolgende bijeenkomst is op 4 oktober in onze ‘Omgevingswet-escaperoom’ in Amersfoort. Meer informatie over deze ochtend, en de wijze van aanmelding, vindt u hier.

Gebundelde krachten Berenschot en BügelHajema 

 

Met het opstellen van de ‘Impactanalyse Omgevingswet’ voor de gemeente Groningen gaan Bureau Berenschot en BügelHajema Adviseurs de krachten bundelen. Op basis van de impactanalyse wil Groningen grip krijgen op de effecten die de transformatie in het ruimtelijk domein op haar organisatie zal hebben. Met de Impactanalyse beschikt de gemeente Groningen straks over een organisatiebrede ‘scan’ die haar inzicht geeft in de match tussen ‘moeten’, ‘willen’ en ‘kunnen’ op weg naar de inwerkingtreding van de Omgevingswet.

Lees meer...

Een jurist is een meerwaarde in een open dialoog

 

Het werken als jurist Omgevingsrecht bij BügelHajema Adviseurs is een prachtige baan. Je werkt voor gemeenten, provincies, het rijk, projectontwikkelaars, ondernemers, buurtverenigingen en particulieren. Vanuit deze grote range aan opdrachtgevers voel je alle belangen die spelen in de leefomgeving. 

Lees meer...

Succesvolle procesbegeleiding bij herstructureringsopgaven van woningcorporaties


Transformatie en herstructurering. De meeste woningcorporaties hebben ermee te maken. Om dit voldoende resultaat te laten opleveren, moet in het proces vaak flink worden geïnvesteerd. Hoe gaat dit in zijn werk? Een proces in vier stappen, volgens de Mutual Gains Approach.

Lees meer...

Visualisatie speeleilanden Landal Orveltermarke

Om de toekomstige gasten te verleiden tot een boeking bij Landal Orveltermarke is door BügelHajema Visuals een uitgebreide fotorealistische animatie gemaakt van twee nieuwe speeleilanden op het park.


Eerdere nieuwsbrieven teruglezen?
Om al onze verstuurde nieuwsbrieven terug te lezen klikt u hier!

 
Copyright © 2016 BügelHajema Adviseurs, All rights reserved.