Copy

Nieuwsbrief Sport&Society

Blijf op de hoogte van sport, samenleving, onderzoek, onderwijs en evenementen door de nieuwsbrief van het kennis- en innovatienetwerk Sport & Society!

Onderzoeker in de spotlight

Op 13 mei vindt het congres 'Sport en emotie. Sport als spiegel van de samenleving' plaats. Sport & Society organiseert dit congres samen met de Hogeschool Utrecht. Eelco Koot, onderzoeker bij het lectoraat Participatie en Maatschappelijke ontwikkeling en medeorganisator van het congres licht toe wat sport en emotie met elkaar te maken hebben. Klik hier om het hele interview te lezen.

Wie is de sporter?

Sport & Society en NOC*NSF hebben de handen ineen geslagen en op maandag 22 april de kennis- en netwerkbijeenkomst ‘Wie is de sporter’ georganiseerd. De bijeenkomst vond plaats in het kader van de Nationale Sportweek. Bijna  100 enthousiaste sportliefhebbers debatteerden, aan de hand van de resultaten uit de Sportersmonitor, mee over de vraag hoe de sportparticipatie in Nederland verhoogd kan worden. Lees hier het verslag van de bijeenkomst. 

Agenda

13-05 Congres 'Sport en emotie: sport als spiegel van de samenleving.' Lees hier meer.


21-05 Promotie Anne Marie van Beijsterveldt - Blessurepreventie.

29-05 Sport antropologendag. Antropologie & Sport: een andere kijk op sportieve prestaties. Lees hier meer.Lid worden

Sport & Society is er voor onderzoekers en docenten. Ben jij geïnteresseerd om lid te worden van hét kennis- en innovatienetwerk Sport & Society of wil je meer informatie klik dan hier


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan onderaan deze nieuwsbrief op: unsubscribe from this list.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Website
Website
Sport & Society - Sport, samenleving, onderzoek en onderwijs
www.sportandsociety.nl - Twitter: @SportSocietyNL - LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=4832907&trk=hb_side_g