Copy
Rainbow People er et samarbejde mellem performancekunstner Michael Richardt Petersen og Chris Brock

Først: TUSIND TAK til alle kunstnere og deltagere i søndagens festival i Hirtshals, det var en forrygende hyggelig dag i det transformerede landskab, og værkerne Kronometer af Peter Max-Jakobsen og 'Verden udenfor' af Cathrine Ertmann kan opleves endnu opleves i Hirtshals bunkerne... så afsti-afsted. Vi håber på ligeså godt vejr til strandfestivalen:

INVITATION til Free BunkerLove Festival, d. 13. juli 2014 kl. 15-22

Furreby bunkerne nord for Løkken strand. Find vej/ se rejseplanen til Løkken


Vi tror på en helt usædvanlig fantasifuld fest på søndag:
 

Fra begge sider af landskabet bliver man mødt af Inge Tranters værk ‘Den Ekstra Mil’, hvis’ hovedingrediens er udtrådte militærstøvler med budskaber om fred og forsoning under sålerne, som man kan man tage på og gå i, for selv at sætte aftryk i sandet.

 

I landskabet er også en transformation af Erik Peitersens ‘Flydende bunker’, som til sidste års festival vuggede på havet og i dønningen, og som flød til Nr. Lyngby ved egen kraft. Desuden vil lyden af Meile Sposmanytes 111 Buddhaer kunne høres fra en bunker, Andrew Zealey bidrager bl.a. med et visuelt værk ‘highlights/ life’s a beach’, og Transcendens Dilettante aktiverer den lokale fauna under titlen ‘frühstück vör vögel’...

 

I søgelys-bunkeren på strandens nordside vil Sandro Masais åndedræt og puls være kilden til en digital udladning af lys og lyd som kan opleves inde i bunkeren mens Sandro selv danser. ‘Your body my room’, er titlen på hans værk, som Sune Petersen har lavet programmering til.

 

Der vil også være andre oplevelser i landskabet, bl.a. et fotogent bræt med et hul i, som man kan stikke hovedet igennem, og få sit selskab til at forevige fotografisk, af poet og kunstner Kasper Anthoni. I den tidligere ‘Guldtand’ af Erik Peitersen kan man reflektere over krigstilstands lidelse og afsavn, det sørger Thomas Dahl for med værket ‘Sine Qua Non’.

 

Lyrik og musik

I luften vil bevingede ord og toner gjalde når poeter og musikere går på bunkerscenen.

 

Dramatiker og BunkerLove-frontløber Lars Ditlev Johansen vil holde åbningstale. Morten Ranum og Terah Kasozi vil levere syngende poetisk performance, forfatterne Søren Gehlert Schmidt, Louise Juhl Dalsgaard og Louise Kristensen byder på poetiske indslag. Det er sidstnævnte der har samlet ordenes trop, og som også har inviteret Gordon Inc. med bandet Silenciofobia med på strandtur.

 

I musikken er der også ord at nyde, det står The Liberty Balance for, her i konstellationen Mike Højgaard, Samuel Hällkvist, Martin Ullitsdahl. De har Mads Mouritz med på den rytmiske sidelinie, og Mads giver også selv en koncert.

Besøg kunstnernes hjemmesider - de deler allerede top-generøst deres ord og musik!

 

Vest Event og Platform 4 bidrager igen i år til avanceret, kreativ praktik, sidstnævnte medbringer for eksempel Stilladsbar og DJ Toby Determined (det er Bjarke Rønnow igen, men nu med kunstnernavn). Chris Brock som lavede portrætter af bunkertransformationerne på sidste års festivaller deltager igen, denne gang deltager også fotojournalist Cathrine Ertmann.


mere om værkerne på vores hjemmeside - tidsudkast kommer også på Facebook-event

Copyright © 2014 BunkerLove Association, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp