Copy
Amerpoort Nieuwsbrief - augustus 2016
"Verzorgenden rennen steeds harder"
“Dat is me wel opgevallen: verzorgenden rennen steeds harder’’, vertelt Wil Bogaert. Als familielid neemt ze deel aan de 'Dialoog over kwaliteit'. Haar jongere broer Gerard Klijn woonde 12 jaar op het Muzeplein in Baarn, totdat hij afgelopen april overleed op 62-jarige leeftijd. Wil kijkt met dankbaarheid op zijn Amerpoort-jaren terug.

Lees het verhaal van Wil...
Word ervaringsdeskundige
Binnen het project Kennis delen zijn we op zoek naar manieren om kennis te delen met cliënten, verwanten en medewerkers. Verwanten kunnen ook als ervaringsdeskundigen optreden. U weet als geen ander hoe het is om te leven met iemand met een beperking.

Vul de enquete in en meld u aan...
"Een elektricien hadden ze nog niet"
"Mijn naam is Remy Suurling, ik ben 27 jaar en ik woon in Baarn. Ik werk 3 dagen per week bij zorgboerderij Birktzicht in Soest. En sinds begin dit jaar werk ik op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Daar wil ik graag over vertellen."

Lees het blog van Remy...
Highland Games zoekt donateurs
Op 18 september wordt weer een nieuwe editie van de Highland Games georganiseerd. De organisatie kan daarbij uw hulp goed gebruiken, zodat de krachtmeting der giganten ook dit jaar weer een mooi evenement wordt voor bezoekers en onze cliënten.

Meer over de Highland Games en doneren
Spaargeld kinderen Eemnes voor Open Poort
Tijdens een viering van de Nicolaasparochie in Eemnes kregen cliënten van Amerpoort een geldbedrag overhandigd van een groepje 'communicantjes'. Het geld hadden de kinderen zelf bij elkaar gespaard door het doen van klusjes en was bestemd voor geloofsgemeenschap De Open Poort.  

Lees meer,,,
Zomerprogramma in volle gang
Zes weken lang staat locatie Nieuwenoord in Baarn in het teken van het Zomerprogramma. Tot en met 19 augustus zijn er vele activiteiten op het gebied van beweging, muziek en ontspanning. Het complete, actuele overzicht vindt u in de agenda.

De agenda op www.amerpoort.nl
Computermaatjes gezocht
Cliënten van Amerpoort zijn op zoek naar computermaatjes: vrijwilligers die hen willen helpen bij het gebruik van tablets en computers. Vooral door te helpen met het gebruik van Klikik. Klikik is een door begeleiders en cliënten van Amerpoort bedachte mediatheek. Zo kunnen cliënten gebruik maken van de rijkdom van het internet.

Lees meer en meld je aan als computermaatje
Amerpoort
Postbus 1020
3740 BA Baarn

e-mail: nieuwsbrief@amerpoort.nl
telefoon: 035-647.5555
www.amerpoort.nl