Copy
3e jaargang #5 - november 2016
Winter- en kerstmarkten bij Amerpoort
Een wintermarkt bij De Elleboog in Amersfoort, een kerstmarkt in wijkcentrum De Geus in Hilversum en een uitgebreid 'kerst op het plein' in Baarn: geniet van de vele winteractiviteiten en kies je cadeaus uit de producten van Amerpoort cliënten.

Bekijk de complete agenda...
Han Nakkenprijs voor Amerpoorters
Op 9 december ontvangen Harriët Schoenmakers en Nadi de Vos-Dijkslag, gedragsdeskundigen van  Amerpoort, de Han Nakkenprijs voor hun boek ‘Pubers laten van zich horen. Over jongeren met ernstige meervoudige beperkingen.’

Lees meer...
Jubileumfeesten in Vinkeveen
Het was dubbelfeest in Vinkeveen. Locatie Kerkelanden en Prins Bernhardlaan vierden samen hun jubileumfeest. Bewoners, familie, begeleiders, initiatiefnemers van het eerste uur en genodigden kwamen naar dagbesteding Herenweg om beide 'verjaardagen' te vieren. Samen werd teruggeblikt en vooruit gekeken.

Lees verder...
Namen Noemen: "altijd indrukwekkend"
Onder de indruk en soms ontroerd gingen bezoekers van Namen Noemen op 4 november naar huis. Op locatie Nieuwenoord in Baarn konden zij genieten van de zevende editie van Namen Noemen en op een toegankelijke en artistieke manier overledenen herdenken en hun leven vieren.

Bekijk de video van AmerpoortTV
MultiMediaStation maakt radio-uitzending
De cliënten van het MultiMediaStation van Amerpoort maakten samen met lokale omroep EVA en het team van de wijkwebsite Soesterkwartier op zondag 6 november een live radio-uitzending. Het MultiMediaStation verzorgde het beeld en geluid van de uitzending.

Verslag en fotoserie op website Soesterkwartier
Feest op Nieuwenoord: bestrating is af
Het afgelopen jaar werd er hard gewerkt op het terrein Nieuwenoord aan nieuwe bestrating en beplanting. Alle werkzaamheden zijn afgerond. Om dit moment te markeren planten Marian Kamp en Jan Andriessen samen de laatste boom. Daarna was het tijd voor een cliëntenrace.

Lees verder en bekijk de foto's...
De Lindenhof scoort in café top-100
De Lindenhof in Soest staat op nummer 71 in de Café Top 100 van horecavakvereniging Misset. Het is de enige zaak in de regio Amersfoort die de lijst heeft gehaald. Grand Café De Lindenhof is een dagbestedingsplek van Amerpoort voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Lees verder...
Doe mee aan de Communicatie enquête!
Uw mening is belangrijk. Op verschillende manieren communiceert u met Amerpoort en communiceert Amerpoort met u. Wij horen graag hoe u de communicatie van Amerpoort ervaart. Het online onderzoek kost u ongeveer 10 minuten om in te vullen. De belangrijkste uitkomsten delen wij met u.

Vul gelijk even de enquête in...
Amerpoort
Postbus 1020
3740 BA Baarn

e-mail: nieuwsbrief@amerpoort.nl
telefoon: 035 647 55 55
www.amerpoort.nl