Copy
View this email in your browser
Maart 2020
Komt uw kind uit school en heeft het geen zin om te vertellen over zijn of haar dag? 'Slaapklets' is een leuk hulpmiddel om aan het einde van de dag samen in te vullen. Het combineert vragen met een leuke opdracht die u met uw kind samen uitvoert. Even tijd voor een momentje samen. Verkrijgbaar voor diverse leeftijden: kleuters en kinderen, onder andere via www.bol.com 
Bent u al bekend met het aanbod van de Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht? Zij bieden iedere maand leuke activiteiten aan voor kinderen vanaf 8 jaar. In de zomer- en kerstvakantie organiseren zij KNOTS. Neem eens een kijkje op hun website voor het actuele programma: www.sojs.nl Het is ook mogelijk om u te abonneren op hun maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten waar uw kind aan kan deelnemen. 
Het Sociaal team Sliedrecht heeft een folder ontwikkeld waarin u informatie ontvangt over echtscheiding. Hierin staat beschreven op welke website u informatie vindt over de regelzaken. Geven we advies welke boeken aan te raden zijn om te lezen, zodat u voorbereid bent op het gesprek met de kinderen over het besluit om uit elkaar te gaan. Ook leest u wat het Sociaal Team voor u kan betekenen. De folder kunt u opvragen bij de intern begeleider of schoolmaatschappelijk werker van de school van uw kinderen.
Week van de Hoogbegaafdheid | 7 tot en met 15 maart 2020
 

Een organisatieteam brengt met de Week van de Hoogbegaafdheid het onderwerp positief onder de aandacht. Zij willen kennis over hoogbegaafdheid verspreiden en vooroordelen en misvattingen proberen weg te nemen. Er worden in Nederland diverse activiteiten georganiseerd met hoogbegaafdheid in de hoofdrol. Informatie verkrijgbaar via: http://www.weekvandehoogbegaafdheid.nl 
Copyright © 2020 Sociaal Team Sliedrecht, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail van het team Schoolmaatschappelijk werk van het Sociaal Team Sliedrecht. Heeft u vragen of behoefte aan advies, neem dan gerust contact met ons op. 

Onze contactgegevens zijn:
schoolmaatschappelijkwerk@sociaalteamsliedrecht.nl | 0184 - 420539 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sociaal Team Sliedrecht · Bonkelaarplein 7 · Sliedrecht, Zh 3363EL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp