Copy
Agenda d'activitats i informació útil per als i les joves d'Horta-Guinardó
         

Nº 1 - Gener #12


Ja el tenim aquí!!

Per fi ha arribat el butlletí electrònic del Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó! Cada dia 15 rebreu als vostres mails les principals notícies del CJD7, el Punt 7 i les entitats que en formen part. Teniu cap projecte que vulgueu donar a conèixer? Esteu preparant algun esdeveniment i en voleu fer difusió? Busqueu una entitat amb qui col·laborar? El Fes-ho córrer! està a la vostra disposició per fer córrer la veu! Envieu allò que vulgueu publicar a: cjd7@cjd7.org


Exposició sobre l'Agermanament entre el CJD7 i grups de joves de El Salvador

Tres anys enrere, el CJD7 va decidir obrir una nova línia de treball tot començant un projecte de Cooperació Internacional amb El Salvador. Des de llavors, el Consell està agermanat amb MOJUBLE, la Plataforma de Joves del Bajo Lempa (regió d’El Salvador) per tal de reforçar l’associacionisme juvenil a la zona, poder oferir alternatives als i les joves, i  fomentar un intercanvi entre els membres de les dues plataformes. Fruit d'aquest contacte, l'agost passat la comissió encarregada del projecte va visitar la zona, per tal de fer una diagnosi de l'estat dels grups de joves i a la vegada començar a treballar per tal de reforçar l'organització juvenil. Aquest conjunt de feines i experiències està recollit en l'exposició "Catalunya - Bajo Lempa" que estarà al Punt 7 fins al 10 de Febrer.
Si voleu anar fent boca us deixem amb el vídeo resum del projecte.
Sala d'estudi nocturna al Punt 7

Des del 9 de gener i fins al 3 de febrer el Punt 7 obre de 9h a 1h de la matinada com a sala d'estudi nocturna.  Molts ànims i sort a tots i totes els que esteu d'exàmens!S'apropa Carnestoltes!

Us en recordeu de la festa de Carnestoltes de l'any passat al Parc del Guinardó? (Bé, si algú es va perdre aquest gran esdeveniment només li cal observar la foto per fer-se una idea de tot plegat!).

Doncs Carnestoltes ja torna a ser aquí! I en el darrer plenari del CJD7 es va acordar mantenir el mateix format de celebració de l'any passat, destinat bàsicament als joves, i en la mesura del possible combinar-ho amb un espai per als infants, en una altra franja horària. Per poder dur-ho a terme, però, ens cal una comissió Carnestoltes potent! I per això us animem a tots i totes a participar-hi! La feina és bàsicament organitzativa, però com amb més mans comptem millor! Esperem els vostres e-mails a cjd7@cjd7.org i en breu convocarem una reunió de la Comissió 15 voltes!
El 4 de febrer: ENCALÇOTA'T!

ENCALÇOTA'T 2012 és un concurs musical amb l’objectiu de promocionar els grups novells d’Horta-Guinardó.

El concurs es durà a terme en un sol concert la nit del 4 de febrer al Mas Guinardó, després d’una calçotada popular organitzada per la Comissió de Festes Majors del Guinardó. El grup més ben valorat pel públic serà seleccionat per tocar al Concert Jove de les Festes Majors del Guinardó 2012.
Les bases les trobareu a www.comissiojoveguinardo.com
Us hi esperem!

TROBA'NS


cjd7.org

CONTACTA'NS


CJD7
Pl. Eivissa 17 ppal 1ª (CJD7)
C/Horta 71 (Punt7)
Barcelona, Barcelona 08031
Spain

Add us to your address book


COMPARTEIX AQUEST MAIL
ENLLAÇOS INTERESSANTS

Copyright © 2012 CJD7