Copy
Acord de comunicare/acceptare facturi în format electronic

Vizualizeaza varianta online
Share
+1
Tweet
Forward

Acord de comunicare/acceptare facturi în format electronic


Stimate partener,

Dorind sa ne dedicăm protecției mediului înconjurător, am început implementarea unei politici asidue de diminuare a consumului de hârtie. Grupul Fomco a investit deja sume considerabile în protejarea mediului prin construirea de parcuri solare cât și prin promovarea autovehiculelor electrice alimentate de la energia solară. Participă și tu alături de noi în aceasta campanie pro-natură!

Ne-am gândit la următoarea soluție:

Începând cu luna martie 2016 oferim posibilitatea tuturor partenerilor noștri, de a accepta comunicarea prin poșta electronică a facturilor de abonament emise, fără a mai fi transmise fizic pe suport de hârtie. Legea ne sprijină în aces sens, conform dispozițiilor art. 155, aliniatul 6, din Legea Nr. 571/2003, facturile circulă în format electronic fără semnătură și ștampilă.
Poți să iți oferi acordul cu privire la comunicarea lunară a facturilor de abonament în format electronic apăsând pe butonul de mai jos.
 
Sunt de acord cu trimiterea facturii în format electronic
Accesarea acestui buton va genera un e-mail prin care îți solicităm să specifici numele tău și numele societății pe care o reprezinți. Aceste mailuri reprezentând acordul tău vor fi arhivate.
Îți mulțumim pentru participarea și suportul tău!

Echipa FOMCO GPS
E-mail: marketing@fomcogps.ro
Adresă: CristeÈ™ti, jud. MureÈ™
Str. Principală, 801/E
*(în spatele Registrului Auto Român)
Copyright © 2016 Fomco GPS SRL, Toate drepturile rezervate.


dezabonare    modificare preferinte 

Email Marketing Powered by Mailchimp