Copy
Funcție nouă iTrack!
Vizualizeaza varianta online
Share
+1
Tweet
Forward
 Trecerea frontierei Franței 
Ca și în Germania, potrivit legislației Franceze care a intrat în vigoare din data de 1 Iulie 2016 este obligatorie plata salariului minim pentru conducătorii auto care conduc autovehicule de transport persoane și pentru cei care conduc autovehicule de peste 3,5 tone.

Noile cerințe procedurale se aplică societăților care desfășoară activități de transport terestru în Franța, respectiv firmelor care angajează personal conducător auto sau de coordonare care își desfășoară activitatea pe teritoriul Franței.

 Noua funcție iTrack 
Această funcție cuprinde un raport care poate însuma timpul de condus și staționare, în străinătate cât și intern. În cazul camioanelor care efectuează transport internațional, pentru calculul tarifului zilnic este foarte importantă perioada pe care a petrecut-o conducătorul auto pe teritoriul țării respective. Față de calculul manual, această funcție este mult mai avantajoasă și vă oferă o informație simplă.
Informațiile ce țin de timpul de conducere și de staționare pot fi salvate în format XLS.

Cu această dezvoltare, societatea Dvs. va face economii la costurile administrative.

Conform reglementărilor în vigoare, Idata Kft. a proiectat un pachet de dezvoltare care ajută transportatorii să se conformeze cerințelor legale.

 
 Reglări privind raportul de trecere a graniței 
Pentru clienții noștri care au utilizat până acum raportul de trecere a graniței germane am reglat automat și raportul pentru trecerea graniței în Franța!
 
În cazul în care Dvs. nu ați folosit această funcție până acum, dar ați dori
să o utilizați vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail de mai jos!

 
Aplicați AICI !
Echipa FOMCO GPS
E-mail: marketing@fomcogps.ro
Adresă: Cristești, jud. Mureș
Str. Principală, 801/E
*(în spatele Registrului Auto Român)
Copyright © 2016 Fomco GPS SRL, Toate drepturile rezervate.


dezabonare    modificare preferinte