Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Maart 2017                  Barrooster      Kalender

Onze sponsors


 

In deze nieuwsbrief

Renovatie en vervanging sportvelden
Kamp 2017
Nieuw (handbal)lid!
Avond 4-daagse (6 tm 9 juni)
Rookvrij sportterrein
Oud-papier - vrijwilligers gevraagd
Nieuwsberichten

SponsorKliks
Wasvoorschrift verenigingshirts

De nieuwsbrief verschijnt voortaan 1 x per maand, behalve in de zomermaanden. Wij ontvangen graag informatie om in de nieuwsbrieven te kunnen verwerken. Stuur deze naar:
nieuwsbrief@svconventus.nl
Renovatie en vervanging sportvelden

Renovatie en vervanging sportvelden
 

Een jaar geleden is er gestart met de voorbereidingen voor de vervanging van de kunstgrasvelden en het handbalveld. De planning is nu, dat vanaf 29 juni 2017 gestart wordt met de vervangings- en aanpassingswerkzaamheden en dat deze werkzaamheden afgerond worden eind augustus 2017 (laatste week). Het zal een race tegen de klok worden, maar de veldcompetitie kan volgens de planning gestart worden op de nieuwe velden.

Echter voor het zover is, moet er nog wel veel werk worden verzet. Er worden binnen Conventus (en Albatros) vrijwilligers gezocht voor enige voorbereidingswerkzaamheden, zoals sloopwerkzaamheden (bijvoorbeeld paarse opslaghok), reclameborden demonteren, materiaal overbrengen en overige werkzaamheden.
De planning is, dat er gestart wordt met deze voorbereidingswerkzaamheden op zaterdag 27 mei 2017. Belangstellenden kunnen zich nu al opgeven en als je gevraagd wordt, hoopt het bestuur op een ieder een beroep te kunnen doen.

Kijk op de website voor meer info en een indruk van de nieuwe velden.
Lees verder

 Top
Kamp 2017

Kamp 2017
 

Het Conventuskamp zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 24 mei (vertrek rond 18.00 uur) tot zondagmiddag  27 mei. Iedereen van 6 tot en met 18 jaar mag mee, maar er is wel een maximum van het aantal personen gesteld. Dus vol = vol. Dus wees geen ezel en geef je snel op!!!!

Je kan je opgeven via de website www.svconventus.nl. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail op het aangegeven e-mailadres.
Mochten er vragen zijn, dan kan u natuurlijk iemand van de leiding even aanspreken. De hoofdleiding voor dit jaar is Miranda ‘t Hart. Zij is ’s avonds bereiken via telefoonnummer (06) 414 85 471 of via e-mail kamp@svconventus.nl.
Verdere bijzonderheden met betrekking tot het kamp zullen op de website bekend worden gemaakt.
Nieuw (handbal)lid!

Nieuw (handbal)lid!
 

Sylvia Yilmaz is deze maand lid geworden van onze vereniging en gaat de handballdames versterken. Sylvia, van harte welkom.
 Top
Handbaldames verslag 5-feb

Avond 4-daagse (6 tm 9 juni)
 

Heb je goede wandelbenen, ken je alle coupletten van 'een potje met vet' en 'boven op die berg'? Dan zijn we op zoek naar jou!
Al jaren loopt SV Conventus mee met de avondvierdaagse. Dit jaar is de vierdaagse van 6 tot en met 9 juni.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die SV Conventus willen vertegenwoordigen op de inschrijfavond (loting), het organisatorische gedeelte op zich kan nemen (inschrijflijsten ophangen en medailles bestellen) en op elke avond aanwezig kan zijn i.v.m. het aanmelden bij de organisatie.

Loop jij dit jaar weer mee? En vind je het niet erg om het aanspreekpunt op deze avonden te zijn?
Laat het ons weten! mail naar jac@svconventus.nl

Voor meer info over de avond 4-daagse kunt u terecht op http://www.vierdaagsezwijndrecht.nl/
 Top
Rookvrij sportterrein

Roken en sport gaan niet samen. Dit vindt een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking (89%). Zij vinden dat sportterreinen waar kinderen sporten, volledig rookvrij moeten zijn. Dat blijkt uit onderzoek door onderzoeksbureau Flycatcher in opdracht van de Alliantie Nederland Rookvrij. Eenzelfde percentage (89%) vindt dat sigaretten weggehouden moeten worden van kinderen.

Toch wordt er langs sportvelden nog veel gerookt. De Hartstichting roept daarom sportverenigingen op hun sportterrein rookvrij te maken.

Lees verder

Oud-papier (vrijwilligers gevraagd)

De Oud Papier-ploeg is (weer) op zoek naar versterking 


Doordat er in de afgelopen periode wat mensen afgehaakt zijn heeft de Oudpapierploeg behoefte aan een aantal nieuwe vrijwilligers. Het ophalen van het papier in Zwijndrecht is een grote bron bron van inkomsten van onze club. Elk jaar levert deze actie ruim € 5.000,-- voor de clubkas op en daarom is het van groot belang om de groep in stand te houden. Lees verder.

 Top
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Op de website van onze vereniging vindt u de meest recente nieuwsberichten, wetenswaardigheden, wedstrijdverslagen en aankondigingen, omdat deze altijd en overal beschikbaar is. De nieuwsbrief verschijnt eenmaal per maand en daarom niet geschikt voor alle nieuwsberichten. Bezoek de nieuwsberichten op de website daarom regelmatig.

Heeft u misschien nog berichten gemist? Klik dan hier.
SponsorKliks

SponsorKliks

Wilt u onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!
Klik hier!

Wasvoorschiften


Op de nieuwe website staan de wasvoorschriften vermeld voor het wassen van het nieuwe trainingspak en het wedstrijdshirt. 
                                                                                                                LEES MEER
Copyright © 2017 SV Conventus, All rights reserved.


Zijn er dingen veranderd of wil je deze e-mail niet meer ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp