Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

November 2016                   Barrooster      Kalender

Onze sponsors


 

In deze nieuwsbrief

Huis- en gedragsregels
Training barmedewerkers
Contributieaanpassing per 1-nov
Halloweenavond - 5 november

Spek de kas van je club
Korfbal.nl - Hét korfbalplatform
Nieuwsberichten
SponsorKliks
25% korting bij Hiemstra Sport

Vrijwilligers gevraagd
Barrooster en kalender

Wasvoorschrift verenigingshirts

De nieuwsbrief verschijnt voortaan 1 x per maand, behalve in de zomermaanden. Wij ontvangen graag informatie om in de nieuwsbrieven te kunnen verwerken. Stuur deze naar:
nieuwsbrief@svconventus.nl
Huis- en gedragsregels

Huis- en gedragsregels

 
Zoals u misschien al zult hebben opgemerkt, hangen in de kantine de aangepaste huis- en gedragsregels. Bekijk deze eens (naast de deur onder de trap) als u de volgende keer in de kantine bent.

Het is van groot belang dat eenieder op de hoogte is van deze regels. Zo wordt er namelijk landelijk al streng gecontroleerd op de naleving van de Drank- en Horecawet van 2013. Er zijn verenigingen die een boete hebben gekregen van €1350,- voor de aanwezigheid van drank in de kleedkamer.

Tevens is het "bestuursreglement alcoholbeleid" aangepast. U kunt deze in PDF formaat vinden via deze link.
 
Training barmedewerkers

Training barmedewerkers


Op 10 oktober jl. heeft Youz gezorgd voor de zgn borging voor de barmedewerkers. In het kader van deze training, die begon op 25 april met de eerste bartraining, zijn punten als de Drank- en Horecawet, alcohol en jeugd en de omgaan met beschonken mensen aan de orde gekomen. Daarnaast werd er ook een tapcursus gegeven.

Altijd al willen weten hoe je een goed biertje kan tappen,
klik dan naar dit YouTube filmpje.
 
Halloweenavond 5-nov

Contributieaanpassing per 1-nov

Tijdens de JALV van vorig jaar (2015) is er besloten om de contributieberekening te bepalen aan de hand van een verenigingsdeel en sportkosten (bondscontributies aan de beide sportbonden). Tevens is er toegezegd deze contributies jaarlijks aan te passen aan de hand van de dan geldende afdrachten. Tijdens de onlangs (8 oktober 2016) gehouden Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is dan ook besloten om de volgende contributies te hanteren voor het seizoen 2016-2017. Dit zal niet met terugwerkende kracht vanaf 1 juli alsnog worden geïnd. De wijzigingen zullen worden doorgevoerd met ingang van 1 november 2016. Degene die (nog) handmatig hun contributie voldoen, is mijn vriendelijk verzoek dit ook aan te passen. Via de machtiging gaat dit automatisch.

Klik hier voor de nieuwe contributiebedragen.

Met groeten,
Jos de Kok, penningmeester.

 
Halloweenavond 5-nov

Halloweenavond 5 november


Kinderen t/m D-jeugd:
Halloween disco van 19.00 tot 21.00 uur
Kom zo eng mogelijk. Er zijn prijzen te winnen voor de allerengste griezel!

Schrijf je in op het inschrijfformulier!

Kinderen vanaf C-jeugd:
Spooktocht. Verzamelen om 20.45 uur in de kantine
Schrijf je in op het inschrijfformulier!

Nog steeds niet bang?.....
Kom dan naar onze filmavond. Kijkwijzer 16+, betreden op eigen risico. Aanvang 23.00 uur. Ook hier geldt dat je je kan inschrijven op het inschrijfformulier!

 
Sparen bij Jumbo

Spek de kas van je club


Beste leden,
Vanaf woensdag 2 november kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen deze punten aan onze sportvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor de sportvereniging aanschaffen. Op de website https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/sv-conventus/ kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. U kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Bij de ingang van de sportkantine staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten.

We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze sportvereniging!
Korfbal.nl

Korfbal.nl  Hét platform voor de korfballiefhebber

Op 20 oktober jl is een unieke website live gegaan: Korfbal.nl. Een nieuw platform voor iedereen die van korfbal houdt: korfballers, fans en sportliefhebbers!

Het platform is hét korfbalpunt (KORFBAL.) waar al het nieuws bij elkaar komt over Oranje, de Korfbal League, korfbalevenementen, maar ook over al het andere korfbal. Van Kangoeroe Klup tot topkorfbal , met onder andere de Talenten, Beachkorfbal, G-korfbal, Studentenkorfbal en Dameskorfbal daar tussenin. Kortom, alles over KORFBAL.

Volg het laatste nieuws, interessante achtergrondverhalen, bekijk de laatste filmpjes en check de actuele stand van zaken in de competitie. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt zien, door je persoonlijke voorkeuren aan te geven in je Mijn Korfbal-account. Zo filter je direct het nieuws en de events die voor jou belangrijk zijn.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Op de website van onze vereniging vindt u de meest recente nieuwsberichten, wetenswaardigheden, wedstrijdverslagen en aankondigingen, omdat deze altijd en overal beschikbaar is.
De nieuwsbrief verschijnt eenmaal per maand en daarom niet geschikt voor alle nieuwsberichten. Bezoek de nieuwsberichten op de website daarom regelmatig.

Heeft u misschien nog berichten gemist? Klik dan hier.
SponsorKliks

SponsorKliks

Niet alleen boodschappen doen bij de Jumbo levert onze club geld op, maar ook als u aankopen doet via SponsorKliks. Deze sponsoractie loopt al een tijdje, maar extra aandacht kan zeker geen kwaad.

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u jouw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor jouw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!
Hiemstra Sport kortingsactie

25% korting bij Hiemstra sport

Het zaalseizoen is weer begonnen, dus is het misschien tijd voor nieuwe sportschoenen of andere sportartikelen voor het komende seizoen? Dan moet zeker een bezoek brengen aan Hiemstra Sport BV, gevestigd aan de Dorpsstraat 50 in Barendrecht (U kunt trouwens gratis parkeren in parkeergarage Heuvelsteyn). Alle SV Conventus leden krijgen daar tot 30 november 2016 25% korting op vertoon van één van de advertenties die op de website staan. Ga naar onze website en daar kunt u de advertentie downloaden en uitprinten.

Bezoek ook de website van Hiemstra Sport - klik hier
Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers gevraagd

Voor de Develstein(sport)dagen  zijn we op zoek naar vrijwilligers, die op die dagen een handje willen helpen. Met name een handje erbij in de keuken op de dagen:
  • Donderdag 10-nov
  • Maandag 5-dec
  • Dinsdag 20-dec
Het is van 10.00 tot 17.00 uur.
Heeft u zin en tijd, meldt u dan aan met een mailtje naar de kantinecommissie. Klik hier voor uw aanmelding
Barrooster en kalender

Barrooster en kalender

Op de website staat  de verenigingskalender en het barrooster, die zo actueel mogelijk gehouden wordt. Vandaar dat deze niet nog een keer in de nieuwsbrief wordt gepubliceerd.
In de kop van de nieuwsbrief staat daarom een link naar het barrooster en de kalender op de website.

Wasvoorschiften


Op de nieuwe website staan de wasvoorschriften vermeld voor het wassen van het nieuwe trainingspak en het wedstrijdshirt. 
                                                                                                                LEES MEER
Copyright © 2016 SV Conventus, All rights reserved.


Zijn er dingen veranderd of wil je deze e-mail niet meer ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp