Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Februari 2017                  Barrooster      Kalender

Onze sponsors


 

In deze nieuwsbrief

Valentijnsdag - Roosverkoop (nog 1 dag)
Wedstrijdverslagen korfbal
Wedstrijdverslagen handbal

Korfbal oefenwedstrijden
Oud-papier - vrijwilligers gevraagd
Nieuwsberichten
SponsorKliks

Barrooster en kalender
Wasvoorschrift verenigingshirts

De nieuwsbrief verschijnt voortaan 1 x per maand, behalve in de zomermaanden. Wij ontvangen graag informatie om in de nieuwsbrieven te kunnen verwerken. Stuur deze naar:
nieuwsbrief@svconventus.nl
Valantijnsdag

Valentijnsdag 2017 - Naar wie stuur jij een roos?


Koop een roos en geef deze aan een speciaal persoon in je leven. De rozen zijn voor € 1,- te koop in de kantine, maar haast je want dinsdag 7 februari is de laatste dag.
 
 
Korfbal verslag 5-feb

Overwinning korfballers sv Conventus in thriller tegen PSV
 

Zwijndrecht (5 februari 2017) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag een zeer belangrijke wedstrijd gewonnen in de strijd om het kampioenschap. Het team vocht zich tegen de nummer drie in het kampioenschap (PSV) terug van vier punten achterstand om de wedstrijd met één punt verschil te winnen. Daarmee behoudt Conventus de gedeelde eerste plaats in het kampioenschap.
Lees verder.
 Top
Handbaldames verslag 5-feb

Handbaldames sv Conventus komen één punt tekort
 

Zwijndrecht (5 februari 2017) – In een bijzonder spannende eindfase van de wedstrijd zijn de handbaldames van sv Conventus uiteindelijk  net één punt tekort gekomen. Spelende tegen Indus’67, de nummer twee in het kampioenschap, kwam het team sterk terug van een grote achterstand, maar verloor met één punt verschil.
Lees verder
 Top
Korfbal Challenge 2016

Op de website vindt u het meest recente oefenwedstrijdenprogramma. Check deze regelmatig, aangezien erregelmatig wijzigingen zijn. De laatste update is van 5-feb!  Lees verder ...

 
Oud-papier (vrijwilligers gevraagd)

De Oud Papier-ploeg is (weer) op zoek naar versterking 


Doordat er in de afgelopen periode wat mensen afgehaakt zijn heeft de Oudpapierploeg behoefte aan een aantal nieuwe vrijwilligers. Het ophalen van het papier in Zwijndrecht is een grote bron bron van inkomsten van onze club. Elk jaar levert deze actie ruim € 5.000,-- voor de clubkas op en daarom is het van groot belang om de groep in stand te houden. Lees verder.
 Top
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Op de website van onze vereniging vindt u de meest recente nieuwsberichten, wetenswaardigheden, wedstrijdverslagen en aankondigingen, omdat deze altijd en overal beschikbaar is.
De nieuwsbrief verschijnt eenmaal per maand en daarom niet geschikt voor alle nieuwsberichten. Bezoek de nieuwsberichten op de website daarom regelmatig.

Heeft u misschien nog berichten gemist? Klik dan hier.
SponsorKliks

SponsorKliks

Wilt u onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw vereniging een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!
Klik hier!
Barrooster en kalender

Barrooster en kalender

Op de website staat  de verenigingskalender en het barrooster, die zo actueel mogelijk gehouden wordt. Vandaar dat deze niet nog een keer in de nieuwsbrief wordt gepubliceerd.
In de kop van de nieuwsbrief staat daarom een link naar het barrooster en de kalender op de website.

Wasvoorschiften


Op de nieuwe website staan de wasvoorschriften vermeld voor het wassen van het nieuwe trainingspak en het wedstrijdshirt. 
                                                                                                                LEES MEER
Copyright © 2017 SV Conventus, All rights reserved.


Zijn er dingen veranderd of wil je deze e-mail niet meer ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp