Copy
Mobiliteitsgesprek: u komt toch ook?
Op dinsdag 12 april vindt het eerste Mobiliteitsgesprek plaats. U kunt zich hiervoor nog steeds aanmelden. 
 
Tijd:                  v.a. 19.00 uur - inloop
                        19.30 – 21.00 uur - programma
Locatie:            Pelgrimkerk - Stephensonlaan 1
 
Aanmelden:      via deze link
 
Wat is het Mobiliteitsgesprek?
In dit gesprek praten we met belangstellenden en belanghebbenden over de mobiliteitsvraagstukken die spelen in Zuid-West. We raadplegen, toetsen en halen ideeën bij u op. Samen bekijken we wat er eventueel nu al zou kunnen gebeuren en wat er meegenomen moet worden in het Masterplan en daarna.
 
Ieder mobiliteitsgesprek heeft een thema. Denk aan bijvoorbeeld verkeerscirculatie, de fietser als hoofdgebruiker, verkeersveiligheid Pijlslaan, parkeren en verbeteren OV. Het eerste Mobiliteitsgesprek op dinsdag 12 april heeft een agenda bepalende functie; samen met de deelnemers agenderen we onderwerpen voor de komende mobiliteitsgesprekken. 
 
Waarom organiseert de gemeente een Mobiliteitsgesprek?
Haarlem Zuid-West ontwikkelen tot een prettige, veilige en leefbare plek voor iedereen. Dat is de ambitie de gemeente Haarlem heeft met de ontwikkelzone Zuid-West. Dat betekent ook dat we goed moeten nadenken over hoe je in de toekomst veilig en op een prettige manier door de wijk kunt verplaatsen. Lopend, op de fiets, met het OV of met de auto. 
 
Het is ons bekend uit eerdere bijeenkomsten (recent en langer geleden) dat er zorgen en opmerkingen zijn over de huidige en toekomstige mobiliteit van het gebied. We gaan hierover graag verder in gesprek. Daarom organiseren we de komende periode we op terugkerende momenten een Mobiliteitsgesprek. In ieder gesprek staat een specifiek thema centraal.
 
Ook interessant: Buurtgesprek Stephensonstraat
Op woensdag 13 april vindt het Buurtgesprek over het deelgebied Stephensonstraat plaats. Ook hier bent u van harte welkom. Aanmelden kan nog steeds, gebruik daarvoor deze link.
 
In een Buurtgesprek komt u meer te weten over de verschillende manieren die wij zien om in een deelgebied om te gaan met wonen, werken, mobiliteit en de openbare ruimte. Aan de hand van beelden en (waar mogelijk) maquettes geven we u een beeld van hoe een deelgebied er in de toekomst uit kan komen te zien.
 
Het buurtgesprek over de Stephensonlaan vindt plaats op woensdag 13 april van 19.30 tot 21.00 uur in de Stookkamer.
Inschrijven Buurtgesprekken
Facebook
Website
Inschrijven nieuwsbrief ontwikkelzone Zuidwest
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Zuidwest Haarlem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Meer informatie Meer informatie
Copyright © 2022 Zuidwest Haarlem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp