Copy
Uitnodiging Mobiliteitsgesprek maandag 23 mei
Neem deel aan het Mobiliteitsgesprek #2
Graag nodigen wij u uit voor het tweede Mobiliteitsgesprek op maandag 23 mei. Het gesprek start om 19.30 uur in de Pelgrimkerk (Stephensonstraat 1).
Tijdens dit gesprek gaan we aan verschillende tafels in gesprek over het onderwerp verkeersveiligheid.
 
De onderwerpen zijn:
  • We raadplegen u graag over de oplossingsrichtingen die wij zien voor het veiliger maken van de Pijlslaan en zijn benieuwd naar uw ideeën hierover. Daarmee kunnen we het Masterplan verrijken en misschien ook al slimme oplossingen bedenken voor een veiligere situatie nu.
  • We gaan in gesprek over de veiligheid op de Westergracht. Dit valt niet binnen het gebied van het Masterplan. Wel is het een veel besproken onderwerp en heeft het direct te maken met de ontwikkelzone. We willen samen met u goed in beeld brengen wat de knelpunten zijn, zodat we dit als gemeente mee kunnen nemen in de afweging.
     
  • We brainstormen met u over veilig fietsen in de wijk; nu en later. We gaan in gesprek over: het oversteken over de Leidsevaart, een kind op de fiets naar school, over kruisende verkeersstromen etc.
Meld u aan
U kunt zich inschrijven voor twee thematafels. Tijdens de uitloop kunt u nog even blijven napraten bij het onderwerp naar keuze of bij de tafel langslopen waar u niet aan heeft deelgenomen. 
Aanmelden kan via de onderstaande blauwe knop.
Inschrijven Mobiliteitsgesprek
Schrijf alvast in uw agenda Mobiliteitsgesprek #3
Op dinsdag 14 juni organiseren we het derde mobiliteitsgesprek. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Wat onderwerp van gesprek is, wordt later bekend gemaakt. Tijd en plaats zijn hetzelfde.
Tellingen aan de Pijslaan
Misschien is het u opgevallen dat er tellingen worden gehouden bij de Pijlslaan. Dat heeft te maken met het afsluiten van de spoorwegovergang. Dit moment heeft de gemeente aangegrepen om tellingen uit te laten voeren en te begrijpen hoeveel verkeer zich hier beweegt; tijdens en buiten de meivakantie.  

Terugkoppeling op de Buurtgesprekken en het eerste Mobiliteitsgesprek
In april organiseerden we Buurtgesprekken over de vijf deelgebieden in de ontwikkelzone. Ook vond het eerste Mobiliteitsgesprek plaatst. We gaven aan dat we begin mei in een nieuwsbrief een eerste terugkoppeling op deze gesprekken geven.

We willen deze terugkoppeling zorgvuldig doen. Daar werken we op dit moment hard aan. We verwachten komende week deze terugkoppeling gereed te hebben en deze via een nieuwsbrief met u te kunnen delen. We vragen nog even uw geduld.

Facebook
Website
Inschrijven nieuwsbrief ontwikkelzone Zuidwest
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Zuidwest Haarlem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Meer informatie Meer informatie
Copyright © 2022 Zuidwest Haarlem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp