Copy
  Nieuwsbrief 1 juli 2018
 


Nieuwe voorzitter ASF: Frans Prins
VERSTERKEN DOOR SAMENWERKING 
21 juni j.l werd Frans Prins door de ALV van de ASF gekozen tot nieuwe voorzitter van de ASF. Met een nieuw voltallig bestuur van 13 personen is ASF klaar voor de komende periode waarin binnen de gemeente Amersfoort het nieuwe sportbeleid moet worden vorm gegeven voor de komende jaren. 

De verdere missie: "Laten we de lat wat hoger leggen voor sportend Amersfoort.De nota Amersfoort F!t heeft het over 64% van de Amersfoorters die eens per week sporten. Maar we weten dat je minimaal drie keer per week moet sporten om ook echt vooruit te kunnen gaan. Dit realiseren kan natuurlijk alleen als we intensief met elkaar samenwerken.versterken door samenwerking." 

Lees ook het interview in het AD hier.

Frans in het kort?
Sport kijken: voetbal, ik ben zelf voetbaltrainer-coach en verenigingsscheidsrechter. Ik pik heel wat op van de professionals.
Sport doen: voetbal, squash, basketbal, kickboksen, krachttraining, hardlopen, vaak bij sportverenigingen maar ook voor mezelf. Ik houd van de afwisseling!
Gouden moment: 13 doelpunten als spits bij het NK zaalvoetbal voor raadsleden.
Doel: Laten we de lat wat hoger leggen voor sportend Amersfoort.


Frans en de 13 andere nieuwe ASF bestuurders beter leren kennen? Kom woensdag 11 juli a.s. naar de sportieve meet en greet, vanaf 17:00 bij BSQ Quick.

 
woensdag 11 juli, 17:00 
Sportieve meet en greet: afscheid en welkom nieuw bestuur
Voordat de vakanties echt beginnen, een zomerse en sportieve meet en greet. Met afscheid oud bestuur, welkom en kennismaking nieuw ASF bestuur!

Vanaf 17:00 bij BSC Quick, vanaf 18:30 gaat de BBQ aan. Adres: Dorresteinsesteeg 2, 3817 GC Amersfoort

Een potje softball, een drankje, lekker eten (bbq) en muziek. Voel je van harte welkom! Laat je weten of je komt?
ASF - ALV 21 juni 
De tijdens de ALV gehouden presentatie en een kort verslag van de ALV zijn binnenkort via de website beschikbaar. 
 

 
update - Pilots Sportparken
Tijdens de ALV van 21 juni j.l. is door kwartiermaker Joost Bos een presentatie gegeven over de plannen Pilots Sportparken met betrekking tot hetgeen tot op dit moment is opgehaald. Van laaghangend fruit, tot ambities die verder reiken dan de ruimte binnen de pilots toelaat.

Om gelegenheid te bieden aan alle deelnemende sportparken hun plannen in te dienen, is er enige vertraging opgetreden. Reden voor onder meer de ALV en het nieuwe bestuur te verzoeken de geplande meeting van 4 juli te verplaatsen naar een later tijdstip. De uitnodiging voor de latere datum en bijbehorende stukken worden binnenkort toegezonden.

Enkele initiatieven en plannen die tijdens de pilots sportparken zijn ontstaan, waaronder de sportmatchbeurs, wordt de komende periode al verder uitvoering aan gegeven. Zijn er vragen, stuur een berichtje aan Dennis Blewanus als secretaris van het operationeel team op de Pilots Sportparken.
 

 
sportgala en sportmatchbeurs - kennismaking 11 september

Sportmatchbeurs

Dit jaar niet alleen een sportgala op maandag 26 november a.s., maar ook een Sportmatchbeurs voorafgaand aan het gala in samenwerking met Matchpoint Amersfoort en onze sportdriehoek gemeente Amersfoort, SRO en ASF. 

De matchbeurs is een unieke ontmoetingsplek voor bedrijven, maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven, overheid en onderwijs. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar fysiek en komen met gesloten beurs tot inspirerende matches. Steeds staat de maatschappelijke meerwaarde centraal en een match levert beide partijen iets op.

Dit jaar voor het eerst een matchbeurs specifiek voor de sportclubs: de Sportmatchbeurs. Binnenkort volgt een uitnodiging voor een nadere kennismaking op dinsdag 11 september.

 
Zonovergoten prijsuitreiking schoolsportkampioenschappen
De Aloysiusschool mag zich ook dit seizoen weer de sportiefste basisschool van Amersfoort noemen. De Joost van den Vondelschool behaalde dit jaar wederom de tweede plaats en basisschool De Langenoord is op de derde plaats geëindigd. 
Dit schooljaar deden maar liefst 49 basisscholen mee aan de door de Amersfoortse verenigingen georganiseerde sporttoernooien. Door deelname aan maar liefst 11 toernooien werd de Aloysiusschool winnaar van het totaal-klassement. 
De drie winnende scholen werden vrijdag 29 juni verrast met een feestelijk prijsuitreiking op het schoolplein, waarbij ze naast een mooie beker ook een geldprijs kregen waarvoor de school sportmaterialen voor de gymles kan uitzoeken. De prijsuitreikingen werden extra feestelijk door een optreden van goochelaar Jan, die bij de drie scholen een spandoek met vermelding van de prijs tevoorschijn goochelde. Bij de Aloysiusschool werden de kinderen door wethouder Janssen toegesproken en gefeliciteerd met hun sportieve prestatie.
AGENDA

woensdag 11 juli, 17:00 uur, BSC Quick, Sportpark Vermeer-Randenbroek
Sportieve meet en greet: adscheid en welkom nieuw bestuur

ontvangst 17:00, Sportief 17:30,  BBQ aan vanaf 18:30 (aanmeldlink)

zaterdag 18 t/m vrijdag 24 augustus
Intersport Van Dam Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2018 

dinsdag 11 september, 19:30 (ovb), locatie nnb
Kennismaking Sportmatchbeurs
Wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp