Copy
Hallo! Dit is een uitnodiging voor het Hajraa Buitentoernooi 2014
View this email in your browser
Beste 

Is jullie vereniging heel toevallig nog op zoek naar een superleuke afsluiter van dit volleybalseizoen? Of misschien gewoon een heel leuk toernooi om te spelen in de zomer? Wellicht is het Hajraa Buitentoernooi wel iets voor jullie! Het toernooi zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 juni 2015. Dit jaar ligt voor de 37ste keer de organisatie bij negen gezellige leden van de Eindhovense Studenten Volleybalvereniging Hajraa. 

Wij nodigen jullie vereniging door middel van deze mail graag van harte uit om dit jaar deel te nemen aan dit gigantische evenement. Hieronder volgt nog wat meer informatie over dit toernooi. Mocht het zo zijn dat jullie al zijn ingeschreven? Voel je vooral extra welklom door deze extra uitnodiging
Wedstrijddagen
Het toernooi bestaat uit twee wedstrijddagen: zaterdag en zondag. Op deze twee dagen wordt er fanatiek gevolleybald op ruim honderd velden. De wedstrijden worden door teams van minimaal zes personen gespeeld. Om mee te doen aan dit toernooi hoef je niet perse volleybalervaring te hebben. Je kan je namelijk inschrijven op verschillende niveaus: die variëren van recreatief tot eredivisie. Zo blijft het voor iedereen leuk. Buiten de wedstrijden om zullen er ook allerlei activiteiten zijn waar je aan kan deelnemen, ook is er genoeg ruimte om uit te rusten en bij te komen. Ben je benieuwd hoe zo’n wedstrijddag er nu uit ziet? Klik dan hier om een supergave 360 graden foto van vorig jaar te zien!
Feesten 
Het toernooi zal zoals elk jaar geopend worden op vrijdagavond met een gigantisch openingsfeest op het terrein van de TU/e. Na een dag volleyballen is daar zaterdagavond 13 juni het tweede knallende feest. Elk jaar worden deze feesten door duizenden gezellige mensen bezocht, zeker een aanrader dus! 
Camping
Elk jaar wordt er ook de mogelijkheid geboden om te slapen op de toernooicamping, die zich ook op het terrein van de TU/e bevind. De camping zal vrijdagochtend 12 juni al om 10 uur openen, zodat je genoeg tijd hebt om je tent op te bouwen voordat het feest losbarst.
Inschrijven
Voor dit superleuke toernooi vragen wij een kleine bijdrage van €80 per team. Voor dit bedrag kan je met je team twee volle dagen volleybalwedstrijden spelen, twee avonden helemaal los gaan op de feesten én twee nachten slapen op onze gezellig camping. De inschrijvingen zijn vorige week al geopend, je kan jezelf dus al gaan verzekeren van deelname! 
Schrijf je hier in voor het Hajraa Buitentoernooi
Vragen?
Als je nog vragen hebt kun je deze altijd stellen door een mail te sturen naar buitentoernooi@hajraa.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden over het toernooi, prijsvragen en verschillende acties? Like ons dan op facebook/twitter en/of houd onze site in de gaten: www.hajraabuitentoernooi.nl
 
Wij hopen van harte dat jullie vereniging dit jaar deelneemt aan ons toernooi, zodat we samen kunnen gaan genieten!

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Manouk Hermans
PR-commissaris Hajraa Buitentoernooi 2015
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email us!
Email us!
YouTube
YouTube

tuelogo
Copyright © 2015 Hajraa Buitentoernooi, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences