Copy
SCHAAMTELOOS
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG 
‘Grand’ openingen van nieuwe of gepimpte hotels monden uit in all-you-can-eat en een gratis tankbeurt. De laatste tijd hebben we er behoorlijk wat bijgewoond en zie ik een terugkerend patroon. Lees hier verder.
GELUKSMOMENTJE
Zorgeloos uitbesteden
HIER IS OVER VERGADERD....
Verwonder je, lach mee
Geen strees, gedoe, geen kosten, geen punt: zorgeloos uitbesteden!
  • Je hebt een aanvraag voor hotelkamers een vergaderlocatie of je wil een congres organiseren
  • Je belt en krijgt een vak fanaat aan de lijn die enthousiast reageert
  • Die vak fanaat gaat direct voor jou aan de slag
  • Binnen een mum van tijd ontvang je een aantal offertes
  • De vak fanaat adviseert, helpt en begeleidt. Jij blij !
Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen we aan het eind van het jaar?

Deze maand:

Regardz brengt mensen samen, lekker ouderwets puzzelen, puzzelen… Hij is wel erg moeilijk! Gelukkig staat de oplossing op het internet..
TOEN & NU
Koffie
HOTSPOT
Pulitzer Amsterdam
Zilvergrijzige thermoskannen gevuld met koffie of heet water voor thee. Wie kent ze niet? In het ergste geval dronk je lauwe koffie en smaakte het theewater naar koffie omdat de kan de vorige keer als koffiekan gebruikt was. Ze worden nog steeds veel gebruikt maar worden langzaamaan van tafel geduwd door constructies met b.v. een Ipad waarop je je eigen favo koffie intoetst. Latte macchiato, cappuccino, cafe con leche of gewoon zwarte koffie extra sterk? Kies maar uit!
PS. Buiten de horeca om zijn de traditionele koffieapparaten (keuze uit: koffie, heet water, hot chocomel) vervangen door moderne apparatuur waarmee je je in een hippe koffiebar waant.  Maar kan er een algeheel verbod komen op plastic bekertjes svp?

 
We waren altijd al fan van het Pulitzer maar na de grootscheepse renovatie zijn we helemaal overtuigd: dit hotel is zó leuk dat je het gewoon een keer moet zien! 25 grachtenhuisjes zijn d.m.v. een prachtige binnentuin met elkaar verbonden. De 225 kamers laten zich vangen in een mix van klassiek, hip en retro met gezellige verrassende details. En de suites…oh, la, la. Verder 9 prachtige zalen voor bijeenkomsten en mooie evenementen, het lekkere restaurant Jansz en de traditionele hotelbar. Bovendien aan de gracht, dus hop, zo de boot in voor een rondvaart. Dus ben je op zoek naar een hotel en/of locatie waar nog lang over na gesproken wordt? Bij het Pultizer staan ze klaar om al je verwachtingen te overtreffen!
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl


This email was sent to jennifer@hotelpartner.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Efficient Hotel Partner · Dorpsstraat 43 · Amstelveen, NH 1182 JB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp