Copy
LAAT JIJ JE OOK BETOVEREN
DOOR HET TRIVAGO SPROOKJE?
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG 
Er was eens…’s werelds beste hotel zoekmachine. Hun boodschap ‘wij vinden voor jou het beste tarief’ komt al wekenlang in ieder reclameblok voorbij. Je ontkomt er niet aan, al zou je willen. Lees hier verder.
DE PLEISTER
Even de beschikbaarheid opvragen....
Welke wonden heb jij opgelopen bij het zoeken van de juiste hotel- of vergaderaccommodatie?
Wij verplegen je graag en plakken je vol met zachte helende pleisters! 
Schakel ons in en heb gegarandeerd NOOIT meer last van de volgende veelvoorkomende kwaal:
  • Je moet een bijeenkomst met hotelkamers regelen
  • Je vraagt bij een hotel (of meerdere) beschikbaarheid op
  • Je belt nog een paar keer want een reactie blijft uit
  • Na een dag of 3 loopt plotseling je mailbox vast
  • 24 foto’s, 10 tekeningen van alle ruimtes, een overzicht met 25 redenen om voor dit hotel te kiezen, diverse spreadsheets met prijzen en een hele riedel aan menusuggesties.
Je had toch alleen om de beschikbaarheid gevraagd??
TRENDWATCHER
Meer bedden voor millennials
HOTSPOT
Max Brown Museum Square
Hotels gaan de strijd aan met Airbnb en proberen op verschillende manieren de 'millennial' reizigers (18-35 jaar) aan te spreken. Grote ketens lanceren merken met een goedkopere prijsrange, waarbij de focus meer ligt op lifestyle, lokaal en 'insider knowledge'. Voorbeelden hiervan zijn: Hampton by Hilton, Moxy Hotels, Courtyard, Park Inn, Jaz Hotel.
Bij Max Brown draait het om het delen van “insider” tips. Het personeel staat klaar om te helpen bij het vinden van unieke belevenissen. Het hotel is gevestigd in een klassiek herenhuis aan een rustige straat. Er is een kleine knusse bar/lounge waar je  leuke spelletjes kan spelen. Voor de zoetekauw is er voldoende lekkers aanwezig. Boutique chique! 
HIER IS OVER VERGADERD....
Verwonder je, lach mee!
COMPLIMENTARY
Sprookjes komen tot leven
Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen we aan het eind van het jaar? Deze maand: zomerse opblaasstoel en ijsvormpjes van Marriott Hotels
Deze maand maak je kans op een overnachting voor 2 personen in het Efteling Hotel inclusief ontbijt en 2 kaartjes voor het pretpark. In het betoverende hotel ben je in de wolken en voel jij je als een echte prins of prinses. Een mooie pleister op het Trivago sprookje. Hoe? Kijk hier!
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl