Copy
YEAH!... IN DE MEDIA
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG
Onlangs werd ik zijdelings betrokken bij een stukje in de media. Nou weet iedereen dat als het op PR en marketing aankomt beweringen soms op het randje zijn. 
Lees hier verder.
VERHUIST IBC?
Al sinds jaar en dag huisvest de RAI in september het IBC (International Broadcasting Convention). 
Conferentie en beurs voor professionals in de elektronische media entertainment. De Amsterdamse hotellerie profiteerde gretig. Maar de zoektocht naar beschikbare kamers en betaalbare prijzen bezorgde ook menigeen irritatie. Nu schrapt niet alleen de gemeente het project Pro Congress maar ook de financiële bijdrage aan het faciliteren van IBC. Dit vervalt per 2017. Aderlating of opluchting?
GEZELLIG, SLAPEN IN EEN STOFNEST
De consumentenbond heeft een onderzoek gepubliceerd waarin zij de schoonmaak van hotels beoordelen. Choquerend! Lees welke hotels je beter voorlopig kunt overslaan. Nog erger was het telefoongesprek dat Radio538 had met het New Ocean Paradise in Rotterdam.
Luister hier naar het fragment (uur 2 - vanaf minuut 21:32).
NAAKT AAN DE WANDEL!
Lekker een avondje overnachten in een hotel, wordt je midden op staat naakt waker omdat je aan het slaapwandelen bent. Het overkwam een man in Mancheseter niet lang geleden.
Bron: metronieuws
... EEN NIEUW HOTEL IN AMSTERDAM
Hilton Worldwide kondigde onlangs de opening van een nieuw Hampton by Hilton hotel in Nederland aan: Hampton by Hilton Amsterdam Centre East. We zijn benieuwd waar dit is…. Het hotel heeft 75 kamers en wordt geëxploiteerd door WIN Hotels. Bron: Hospitality Management
RANGLIJST CONGRESSEN: NEDERLAND STIJGT, AMSTERDAM DAALT
Nederland is een plaats gestegen op de jaarlijkse ranglijst van The International Congress and Convention Association (ICCA). Met 333 congressen in 2015 staat Nederland op een gedeelde 8e plaats, samen met China. Bron: Hospitality Management
 
Daarentegen maakte het ICCA bekend dat Amsterdam in 2015 gezakt is van de 8e naar de 12e plaats als congresbestemming. Groeiende concurrentie van andere steden zoals Den Haag en Rotterdam is een van de oorzaken wat de stijging in de ranglijst van landen weer verklaart. Bron: iamsterdam
PRIJZEN STIJGEN
Hotels in Nederland zijn in 2016 een stuk duurder dan vorig jaar, zo blijkt uit de hotelprijsindex van hotelvergelijkingssite trivago.nl. In januari, februari, maart en april is de hotelprijs gestegen met gemiddeld 18%. Dit is een stijging van gemiddeld €20 per kamer per nacht. Bron: Hotel Blog


AAN DE AMSTEL – DOOR DE AMSTEL
Als we de media geloven komt er geen ‘gewoon’ mens in het Amstel Hotel, maar dat is natuurlijk niet zo. Het Amstel Hotel offreert hele scherpe vergadertarieven en organiseert ook allerlei leuke events die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Bijvoorbeeld:

Culinaire barbecue
Deze zomer kan je exclusief het geweldige terras aan de Amstel huren voor een complete barbecue. Stel je eens voor, geheel privé met een groep genieten van chef Rogér Rassin zijn grill specialiteiten met geweldig uitzicht over de Amstel.
Hoe gaaf is dat?
 
Late tea
Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur met collega’s de werkweek afsluiten als alternatief voor de vrijmibo. Een combi van gastronomie en mixology. Verbluffende looks en verrukkelijk in de mond!
 
Schuitje varen…
Met een klassieke salonboot de Amstel op. Eten en drinken aan boord of varen van restaurant naar restaurant. En zelf ervaren hoe verschrikkelijk mooi Amsterdam is. 

Interesse? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
CONSCIOUS HOTELS - ECO SEXY!
Conscious Hotels is de groenste hotelketen in het hart van Amsterdam, nu bestaande uit 2 hotels: Conscious Hotel Museum Square & Conscious Hotel Vondelpark. Zij streven ernaar zo duurzaam en eco-sexy mogelijk te zijn! Zo is het ontbijt 100% biologisch, draaien ze op wind energie, zijn de meubels van gerecyclede materialen en maken ze schoon zonder chemicaliën. Samen met een persoonlijke, authentieke manier van communiceren (waarbij de humor niet ontbreekt want ze vinden dat het redden van de planeet vooral leuk moet blijven) en een warm interieur design zorgt dit voor gezonde en tevreden gasten. Come and see for yourself! Zij kijken ernaar uit je te ontmoeten.
Conscious Hotels. Eco-sexy. Big smiles.
LEKKER UIT ETEN !

Deze maand maak je kans op:
een diner voor 2 personen
in van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

Hoe?

1. Ga naar onze Facebook pagina.
2. Like de status
3. Deel de status
APRIL ACTIE:
Prijs: 1 uur bowlen bij Hotel Mitland in Utrecht. 
Winnaar: Patries van der Pol
Gefeliciteerd!
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl