Copy


KAN IEDEREEN MIJ GOED VERSTAAN?

Weleens in een zaal gezeten waar de opstelling te wensen overliet? Vast en zeker! Want het gaat, helaas, nogal eens mis... lees verder.
WELKE OPSTELLING KIES JIJ?
(bron: http://www.genegen.nl/ )
3 SIMPELE MAAR EFFECTIEVE TIPS 
‘Vierkant’ vergaderen heeft een algeheel minder gunstig effect.
'Ovaal’ vergaderen bevordert de groepseenheid.
Staand vergaderen verkort de vergadering met een derde.
(bron TNO)
Hi! Mijn naam is Zoë van den Boogaard en ik ben sinds januari werkzaam als stagiaire bij Efficient Hotel Partner. Ik ben 21 lentes jong, vierdejaars studente Vrijetijdsmanagement aan de NHTV Internationale Hogeschool te Breda en verricht mijn afstudeeronderzoek binnen EHP. Daarnaast help ik jullie graag met het zoeken en boeken van de perfecte hotels, vergader- en congreslocaties!

Net geopend: Element Hotel Amsterdam
Kantoorcomplex veranderd in hotel. In het voormalige kantoorcomplex ‘De Veldert’ is het Element Amsterdam Hotel gekomen. Op 8 februari opende het hotel haar deuren en is hiermee het tweede Europese hotel van dit Starwoodmerk. De 160 studio’s zijn vooral gericht op milieubewuste short-stay gasten. De kamers beschikken over een kitchenette en koelkast, maar daarnaast heeft het hotel ook een volledig f&b aanbod. Op de begane grond zit Carrots & Co bar. Een verdieping hoger restaurant My Place met een 300 vierkante meter groot dakterras, geschikt voor bedrijfsborrels. Achter het restaurant bevindt zich de ‘home-kitchen’, de Element-uitvoering van het ontbijtbuffet. Ook is er een huiskamer, die op een opengewerkt deel boven de receptie ligt. Gedachte is dat gasten hier in de levende bibliotheek boeken kunnen ruilen, kunnen werken of elkaar ontmoeten. Dit moet ook voor net arriverende gasten het gevoel van ‘thuiskomen’ versterken. De mogelijkheid bestaat om boodschappen tot in de kamer te laten bezorgen. Het hotel gaat daarnaast ver in de afvalscheiding: zelfs op de kamers is de afvalbak in drie segmenten verdeeld. Kortom; green, cool en comfortabel!

Efficient Hotel Partner zal aanwezig zijn op IMEX als hosted buyers op uitnodiging van Accor Hotels en Preferred Hotels & Resorts.
Deze maand maak je kans om een high wine / beer bij het Carlton President Utrecht te winnen. 

Hoe?

1. Ga naar onze Facebook pagina.
2. Like de status
3. Deel de status

Succes!
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

Dorpsstraat 43 | 1182 JB | Amstelveen
020 345 23 22

mail@hotelpartner.nl