Copy
DROMEN, AMBITIE, DAADKRACHT !
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG 

Een businessplan vol goede voornemens ligt klaar. Niet om in de la te laten liggen – zoals dit gaat met veel plannen – maar om uit te voeren. Lees hier verder.
UITBREIDING OP KOMST
Vanaf 30 januari breiden we ons team uit met twee zeer enthousiaste en ambitieuze stagiaires van het NHTV. We stellen Denise en Kimberley graag even aan jullie voor:
KIMBERLEY HOEVERS
DENISE VAN DE KRAAK
Kimberley, 25 jaar oud, viel gelijk op door haar originele sollicitatiebrief. Het bleek dan ook geen verrassing dat zij naast de ambitie om mensen te verbinden aan een merk ook een passie heeft voor storytelling en verhalen schrijven. Zo’n studente verwelkomen we graag. Kimberly haar afstudeeropdracht zal zich vooral toespitsen op het herpositioneren van EHP in hotel- en vergaderland.
Denise volgt de minor Bedrijfscommunicatie en Customer Relationship Management. Zij is 22 jaar oud, houdt van actieve vakanties en van lezen over natuur en bijzondere plaatsen in de wereld. Denise houdt van uitdagingen en wil zichzelf dolgraag ontwikkelen. Dat sprak ons bijzonder aan! Haar afstudeeronderzoek zal in het teken staan van vergaderlocaties. Waarover later meer…
TREND
Festivalisatie
HOTSPOT
Zoku Amsterdam
Is het een congres of festival? Of beide? Steeds vaker worden wereldwijde congressen en conferenties getransformeerd tot een evenement waarbij er van alles en nog wat ingezet wordt (bijvoorbeeld een concert) om de bijeenkomst boeiender en dus aantrekkelijker te maken. Zo werd de Airbnb Open Conference wat in het teken van business strategie stond, omgedoopt tot ‘Festival of Hosting’. Geen ultrasaaie ‘after’borrels meer waar men enigszins geforceerd met elkaar probeert te netwerken maar hippe festivalachtige events waarbij deelnemers spontaan op een andere manier met elkaar in contact komen. En daar kan van alles van terechtkomen… Wanna know more? Lees dit interessante artikel. Was treitervlogger nog het woord van het jaar 2016. Wij zetten alvast in op festivalisatie voor 2017.
In de toch ietwat vreemde Weesperstraat op nummer 105 is in Amsterdam de afgelopen zomer ZOKU geopend. Ontworpen en ontwikkeld voor de zogenaamde long stayers oftewel diegenen die wat langer in een hotel moeten verblijven en daarbij de mogelijkheid willen hebben om bijvoorbeeld te koken. In ZOKU kan je ‘wonen’, werken, ontspannen en andere mensen ontmoeten. De lofts zijn flexibele woon/werkplekken om comfortabel te wonen en te werken. Daarnaast biedt ZOKU verschillende vergaderfaciliteiten. ‘Not a bored room’ en de ‘the kitchen dialogue room’ zijn een voorbeeld van een aantal creatieve meeting spaces waaruit je kunt kiezen. Als je daar geen inspiratie van krijgt dan weten we het echt niet meer. Neem een kijkje op hun website www.livezoku.com en word nieuwsgierig. Wil je advies? Bel ons!
DAAR IS OVER VERGADERD
Glühwein van Hotel Casa
Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen we aan het eind van het jaar?
 
Deze maand: glühwein van Hotel Casa.
 
Slaat de vorst onverwacht toch nog toe dan hebben we ons voorgenomen lekker rond onze open haard op kantoor te gaan zitten. Glaasje glühwein erbij. Gezelligheid kent geen tijd.
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl


This email was sent to jennifer@hotelpartner.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Efficient Hotel Partner · Dorpsstraat 43 · Amstelveen, NH 1182 JB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp