Copy
WERKGELUKDESKUNDIGE GEZOCHT?
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG 

In het lijstje van 21 nieuwe beroepen met toekomst zoals Drone Piloot en Empatisch Zorg en Welzijn Professional (ja, echt!) ontdekte ik ook de ‘Professional Organizer’.
SAMEN WERK, SAMEN STERK
Daar waar de een ontzettend creatief is, is de ander weer goed met cijfertjes. Dat maakt het werken met onze vooruitstrevende partners zo uniek, want iedere partner heeft zijn eigen expertise en blinkt daarin op zijn eigen manier uit.

Onze partners timmeren op dezelfde manier als Efficient Hotel Partner aan de weg, om boven de rest uit te kunnen steken en iets aan de klant te kunnen leveren wat anders is dan anders. Iets waarover wordt nagepraat en nog lang in de herinnering blijft. Een beleving, bijvoorbeeld het tot rustkomen (of juist weer opleven) na een lange vergadering of congres, die niet snel vergeten wordt, omdat op de juiste vlakken wordt samengewerkt. Er wordt iets expliciets, unieks en exclusiefs gecreëerd. Samen werk, samen sterk! Dat is wat de samenwerking tussen Efficient Hotel Partner en haar partners zo succesvol maakt. Het is daarom ook goed om onze partners in deze nieuwsbrief eens lekker in het zonnetje te zetten, ze extra te belichten en ze op onze manier in de spotlights te zetten…. Maak kennis met onze (top)partners.
Schiphol Travel International – top dienstverlening
Met Schiphol Travel International werken wij al jarenlang intensief samen. Men hen bieden wij ‘both of best worlds’: EHP verzorgt alle hotel- en vergaderaccommodatie, Schiphol Travel International alle vliegtickets of reizen met de Thalys voor o.a. Delta Lloyd maar ook voor onze DJ nummer 1 van de wereld Martin Garrix die de hele wereld afreist.
Schiphol Travel International is een van de grootste en meest toonaangevende zakenreisorganisaties op de Nederlandse markt, die zich sinds 2000 richt op exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals alsmede op beheersbaar travel management. Aan de basis van het succes van Schiphol Travel International ligt de persoonlijke dienstverlening. Net als Efficient Hotel Partner, gaat Schiphol Travel International vaak een flinke stap verder dan anderen door haar diensten volledig af te stemmen op de wensen, eisen en behoeften van zakelijke klanten. Vliegticket of treinticket nodig?
PUUR EVENTS – beleven, genieten en onthouden
Puur Events is al jaren een zeer betrouwbare partner van Efficient Hotel Partner. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden zij van, net als wij! Puur Events is een landelijk opererend evenementenbureau dat durf, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Hun visie is beleven, genieten en onthouden. Evenementen organiseren die blijven hangen tussen de oren. Niet voor even… maar jaar na jaar. Zin in zo'n evenement?
De specialist op het gebied van AV-apparatuur. Zij zijn “De hotel leverancier” en preferred supplier voor hotels in Nederland. Net zoals Efficient Hotel Partner blink JP Audio Visueel uit in service en snelheid en zijn ze ook zeer competitief in hun prijzen. Apparatuur nodig?
Een verhuurmakelaar die echt met je meedenkt. De kern van hun dienstverlening is gericht op het combineren van lokale marktkennis met persoonlijke aandacht, dat is precies waar wij van Efficient Hotel Partner ook goed in zijn. Op zoek?
Sinds de oprichting in 2008 is Suntransfers.com uitgegroeid tot de favoriete Europese luchthaven taxidienst van Europa. Net als Efficient Hotel Partner bieden zij geweldige service en is klanttevredenheid, ook hun belangrijkste prioriteit. Op zoek naar een taxidienst op maat?
Een bedrijf gespecialiseerd in office management. Zij kunnen tijdens congressen secretariaatswerkzaamheden volledig op zich nemen. Net als Efficient Hotel Partner denkt A-N Maatwerk mee met haar klanten en biedt zij secretariële ondersteuning ‘op maat’. Meer weten? 
DAAR IS OVER VERGADERD
Popcorn van The Hague Marriott Hotel
Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen we aan het eind van het jaar?
 
Deze maand: de popcorn van The Hague Marriott Hotel.

En wat hebben we gesmikkeld! Een goede dosis motivatie door de bijpassende boodschap voor het nieuwe jaar in de mix met die zoete lekkernij. Bedankt The Hague Marriott Hotel!
AANBIEDING / SPECIAL
Bilderberg Europa Hotel
Bekijk het jaar met een "frisse blik" en laat je inspireren. 

Boek via Efficient Hotel Partner een bijeenkomst die plaats vinden in de maanden februari en maart en ontvang bij iedere € 500,00 een "frisse blik". Vanaf 3 "frisse blikken" ontvang je al een Virtual Reality Bril cadeau. Meer inspiratie nodig? 
 
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl


This email was sent to jennifer@hotelpartner.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Efficient Hotel Partner · Dorpsstraat 43 · Amstelveen, NH 1182 JB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp