Copy
NOT MY CUP OF TEA
MARIANNE'S ONGEZOUTEN BLOG 

De met zorg uitgewerkte offertes drijven als een bootje in een grote plas koffie. Bruine straaltjes druppen van de tafel op de vloer en nog erger… op de neuzen van mijn nieuwe laarzen. De boosdoener is een wit plastic bekertje dat pardoes omviel.
HET GEHEIM VAN EEN SUCCESVOL TEAM
Op Linkedin lazen wij een interessant blog over een vergelijking van twee teams:

Team A:  alle teamleden zijn bovengemiddeld competent. Tijdens vergaderingen weet iedereen slimme opmerkingen te maken en de agenda wordt strak gehandhaafd. Alle punten worden besproken en er is een goed overzicht. Op het moment dat er te veel wordt afgedwaald van het onderwerp zorgt er altijd wel iemand binnen het team dat ze terugkomen bij de kern.

Team B:  het competentieniveau van de teamleden loopt meer uiteen. Tijdens vergaderingen lukt het het team vaak niet om alle punten af te werken. Ze dwalen vaak af van de kern en tussen de zakelijke onderwerpen slippen ook allerlei persoonlijke gesprekken door.

De hamvraag: welke team presteert het best en meest efficiënt?

Intuïtief denken dat meeste mensen team A, maar het goede antwoord is: team B. Ze lijken dan op het eerste gezicht wel minder efficiënt (onafgemaakte vergaderpunten, afdwalen van het onderwerp, zakelijk en persoonlijk gemixt), maar omdat ze in team B in staat zijn mensen écht als mens te zien, zonder ‘work mask’, halen teamleden veel meer uit elkaar, kan ieders volledige potentieel worden benut en komen ze vaker met creatieve en innovatieve ideeën.

Conclusie: EHP is 100% een team B 😊   (we heten niet voor niets Efficient Hotel Partner)  
WAT DOEN WIJ DE HELE DAG?
Achterover zitten zeker niet! Dat kan jij doen! Overweeg je om EHP in te zetten maar twijfel je nog? Ter inspiratie zetten we graag wat opdrachten die wij met veel enthousiasme uitvoer(d)en op een rij:

Voor een groot sportmerk zijn wij op zoek gegaan naar een locatie voor 110 personen voor 3 dagen. Op 2 avonden een diner op een externe (bijzondere) locatie waarvan 1 avond ook met feest. Dit alles in combinatie met een fashion show en een intensieve sportactiviteit! EHP did it!
 
56 personen; 3 dagen overnachten, 3 dagen vergaderen en 1 externe dinerlocatie in Amsterdam. Alle gasten hebben zich individueel ingeschreven via onze tool Book a Room Linq. Zo maken wij het voor onze farmaceutische klant én voor het hotel erg makkelijk.
 
Voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in vervoer regelden wij de hotelaccommodatie voor een meerdaagse tour. Zo ook nu, tijdens een hele drukke periode in Amsterdam hebben wij een perfect hotel gevonden die aan alle eisen voldeed. Dus ook een scherp tarief!
 
Wij kregen een aanvraag voor Keulen tijdens een congres wat daar plaats vond. Congres = hoge prijzen. Naast een goede prijs en een geweldig hotel naast de congreslocatie heeft EHP ook een bijzondere locatie geregeld voor een ontbijt meeting voor 20 personen en een Michelin sterren restaurant voor een heerlijk diner.
 
Voor een internationale stichting gingen wij op zoek naar een hotel in de “countryside” van Berlijn voor een meerdaags congres voor 140 personen in juni. Behalve hotelkamers, was er behoefte aan een plenaire zaal en 5 sub zalen en een diner op twee van de avonden.
 
Een meerdaags congres voor 200 personen in oktober in Nederland, met hotelkamers, plenaire zaal, sub zalen, een diner op locatie, een diner op een externe locatie, een feestavond op weer een andere locatie én vervoer? Ja hoor, geen probleem. Ook dit heeft EHP verzorgd voor een internationaal voedingsbedrijf.
 
Er wordt nogal wat getoerd in de entertainmentindustrie. Zo mochten wij voor de klant de hotelkamers verzorgen in Kaapstad, Australië en Nieuw Zeeland. Het was erg leuk voor onze Jennifer om deze aanvraag af te ronden, omdat zij 6 jaar in Australië heeft gewoond voordat zijn bij EHP terecht kwam. Onze partner Schiphol Travel verzorgde de vluchten.
 
Een medische klant, die zelf al was begonnen met het organiseren van een congres in London in maart, besefte dat het toch een enorme klus zou worden. De hotelboekingen heeft zij aan EHP uitbesteed. Via onze tool Book a Room Linq konden deelnemers precies zien waar het congres was en welke hotels zij konden boeken.

Een appartement huren in hartje Amsterdam? Ook daar kan EHP bij helpen. Voor twee expats gingen wij op zoek naar een accommodatie voor 6 maanden. Met behulp van onze partners, konden we al snel mooie opties aanbieden. EHP deed alle onderhandelingen, de klant hoefde alleen nog maar een handtekening te zetten. Een paar dagen later konden zijn het appartement al betrekken. 
DAAR IS OVER VERGADERD
Een rare snoeshaan van Sofitel Hotels & Resorts.
Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen we aan het eind van het jaar?
 
Deze maand:  een rare snoeshaan van Sofitel Hotels & Resorts.
 
We zijn er nog steeds niet uit waar deze mega zoet geurende haan voor dient. Tussen je kleding hangen? Aan het spiegeltje van de auto? Gelukkig is de uitleg in het Portugees….

 
Copyright © 2016 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl


This email was sent to jennifer@hotelpartner.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Efficient Hotel Partner · Dorpsstraat 43 · Amstelveen, NH 1182 JB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp