Copy

Nytårsbrev fra Danmarks Miljøportal

1ff16eae-04e4-4b06-aa26-bb06c830042d.png

Kære <<Fornavn>>

Vi ønsker alle vores brugere et godt og lykkebringende 2023.

Vi bringer dig dette ekstraordinære nyhedsbrev med en nytårshilsen fra Sekretariatet, en kort status på brugerstyringsprojektet, samt en enestående mulighed for deltagelse på vores brugerseminarer. 

Nytårsberetning fra Sekretariatschef Nils Høgsted: Danmarks Miljøportal fortsætter væksten i 2023.

I 2022 fortsatte Danmarks Miljøportal et aktivitetsniveau i et højt tempo. Balancen har været, at sikre en sikker og god drift af de eksisterende systemer, samtidig med at udviklingen af nye systemer tilgodeses. Vi har som organisation et ikke-kommercielt sigte og går derfor ikke ind i nye projekter, medmindre det giver værdi i relation til den strategi, der er besluttet af bestyrelsen eller i forhold til modernisering af vores systemportefølje.
Læs videre om hvad Miljøportalen skal arbejde med i 2023 

 

Nyt om opgradering af Brugerstyring

Vi giver dig en kort servicemeddelelse om Brugerstyring.
Danmarks Miljøportals opgradering af brugerstyring skrider godt frem og kommunernes føderationer er næsten i mål med 98% af 98 kommuner, der er fuldt overgået til føderationslogin.
Inden udgangen af januar udsendes migreringsplan til alle organisationer, der benytter brugerstyringen og brugeradministrationen.
Hver organisation får et 3 mdrs. vindue til at blive helt indlemmet i den nye brugerstyring.
Danmarks Miljøportal har kontakt med alle +500 lokale administratorer og der vil fortsat være kontakt til disse i forbindelse med migreringsplanerne.

 
 
ec36cea7-0060-4bcb-aa83-312bb05da313.png

Kommende Arrangementer

 

Danmarks Miljøportal inviterer til brugerseminarer i foråret

I løbet af foråret kan du som bruger af Danmarks Miljøportal blive klogere på data og indsamling og registrering i systemerne indenfor en række fagområder.
Vi bringer brugerseminarer ud til vores brugere i forskellige byer rundt i landet, hvor du kan melde dig til, hvis du er fagligt interesseret i følgende emner: Arealinformation og editering, datadeling, Rotter, Natur og Punktkilder.

Læs mere om indholdet og tilmeld dig 

 
 
a7c26958-3687-460b-98f2-7d4493fdbc2d.png


Danmarks Miljøportal
Nyrupsgade 30,
1780 København V

Vil du ændre hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan afmelde dig fra denne liste eller opdatere dine præferencer
Copyright © 2023 Danmarks Miljøportal, All rights reserved.