Copy
Si no visulitzeu bé el mail cliqueu aquí
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web Fondistes
Web Fondistes
YouTube
YouTube
Vimeo
Vimeo
Fotografies
Fotografies
Suggerències i Cròniques
Suggerències i Cròniques
Wikiloc    Calendari    Promocions Fondistes Blanes       

Notícies i Informacions

Cros Escolar: 10 d'Abril!

El tradicional Cros Escolar aquest any es converteix en un gran acte esportiu ja que coincideix amb la Final Territorial de l’Escola de Cros. S’espera la participació de més de mil corredors infantils de tot Catalunya. És per tant, un gran repte organitzatiu i l’ocasió per demostrar com sabem fer bé les coses des del nostre club!

Necessitem, per això, la vostra inestimable col·laboració i que us reserveu el matí del 10 d’abril (de 9 a 13h aproximadament). Les tasques que s’hi han de fer són: repartiment de dorsals, realització d’inscripcions, repartiment d’aigües i tovallola d’obsequi a l’arribada, control del circuit, escalfament dels grups de participants…

Apunteu-vos al següent doodle per confirmar la vostra assistència:
http://doodle.com/poll/3n6xb5z57smmmgrk

Homenatge Carlos Cabezas 24 d'Abril


L’acte consistirà en desplaçar-nos en autobus fins a Coll de Pal (Niu de l’Àliga), que va ser la zona de l’accident, i fer un petit recorregut d’uns 3’5 km, tot caminant i al ritme de tothom, fins a un punt on dipositarem una placa commemorativa, podeu veure el recorregut en el següent enllaç: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=516037. Posteriorment ens desplaçarem al restaurant Ca l’Amagat (Bagà) per dinar tots plegats i finalment retornar a Blanes.

Des del club ens farem càrrec de les despeses de l’autobús (sortida a les 7:00  de l'estació d'autobusos de Blanes) i de la placa commemorativa. El dinar, un menú de 25€, va per compte de cada assistent. Podeu venir amb els vostres familiars i amics que vulguin retre homanatge a en Carlos.

Apunteu-vos al següent doodle per confirmar la vostra assistència:
http://doodle.com/poll/czz8tdhvyrfv6wtc

Activitats dels Fondistes


Febrer i Març carregat de sortides Fondistes: 
Amb la marató de Barcelona com a protagonista però sense oblidar els entrenaments per la Vall del Congost, la cursa de la Cameta Coixa a Miravet i la gran participació a la clàssica Marxa de Bonmatí!
 
FONDISTES BLANES A LA MARATÓ DE BARCELONA (13/03/2016)

Avui és el dia de la marató, la prova reina dels corredors, on milers d'atletes dipositen tot l'esforç i il·lusió de mesos d'entrenament, tot sabent que molts socis fondistes es dediquen a fer curses de muntanya, la marató continua tenint un encant especial i és la prova que atrau més gent, cadascú al seu ritme, alguns buscant la marca personal, per altres serà la seva primera marató amb l'unic objectiu de ser finishers, pero a tots els corredors, no importa l'edat, la classe, ni el físic, ni la procedència, a tots els uneix aquest repte... la felicitat de veure l'arc d'arribada!!!, sens dubte creuar-la es indescriptible, s'ha de viure!

Ahir van correr mes de 20.000 atletes, autentics herois que van tenir el privilegi de poder aconseguir o no els seus objectius, pero tant se val!, van estar a la línia de sortida i això ja és una victoria. Entre tanta multitud no podem oblidar als nostres herois del grup Fondistes Blanes, en Tomas Llorens Jr. que va aconseguir baixar de les 3h així com en Joan Ramon Pala i en Guillem Bernatallada que també ho van aconseguir, en Toni Parra i en Marc Barba s'estrenaven a la prova, aquest últim feia anys, bonic regal d'aniversari Marc!!, en Roger Busquets va fer la seva millor marca personal i en Tòfol Dominguez i l'Arcadi Agell també van fer uns bon temps, menció especial a la nostra representant femenina, la Mònica Fresneda, que es va comportar com una campiona, i en Sinfo que va entrar amb l'Antonio Parra, per últim recordar a la Nuria Bacardit i en Josua RM que van tenir una molt bona cursa.

Felicitats i a tots i totes i a per la propera!

Articles d'interès

Carreras por montaña

Com gestionar la regeneració física després d'una cursa per muntanya 


És importantíssim recuperar bé després d'una cursa, descobriu com en aquest article.

Llegiu l'article clicant aquí.

Running.es

La veritable marató té 246 kilòmetres


Descobriu la veritat sobre Filípides i la seva llegenda en aquest reportatge.

Podeu llegir-ho clicant aquí.

El vídeo del mes

Aquí teniu el resum d'Esport 3 sobre la Marató de Barcelona celebrada el passat diumenge 13 de març on hi van participar una colla de Fondistes!
Copyright © 2016 Fondistes Blanes, Tots els drets reservats.
Esborrar-me de la llista    Actualitzar les preferències de subscripció 

Email Marketing Powered by Mailchimp