Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Sinterklaas voor Bolivia en Bennekom
Bij de MOV van onze Bennekomse geloofsgemeenschap is al een spannend pakje bezorgd. Daarin zitten de mooiste mutsen, sjaals en tasjes, in allerlei kleuren, en van de fijnste Alpaca-wol gemaakt. Zulke mooie spullen zou iedereen wel van Sinterklaas willen krijgen!
Nou, dat kan!
Vanaf zondag 1 december start MOV weer bij de kerk met het tonen en verkopen van al dit moois uit Bolivia. Gemaakt door onze eigen straatkinderen van ENDA Bolivia. Op breimachines die u heeft gesponsord, en waarmee al menig meisje een leerwerkplek heeft gekregen. Koop zo’n mooi gemaakt aandenken aan ons MOV-project, en maak er uw dochter, neef of vriendin blij mee. Of uzelf. En tegelijk maakt u de straatkinderen blij. Want met het verdiende geld van een halve dag begeleid werken bij ENDA, kunnen ze de andere halve dag een opleiding en hun maaltijd betalen. Zo geeft de Goedheiligman bij elk cadeau zelfs twee keer!
Wij van de kerk discrimineren niet, dus ook de Kerstman kan bij ons inkopen. Wat ook leuk zou zijn, is via MOV een foto opsturen van de ontvanger, met het cadeau. Het is geweldig goed voor het zelfvertrouwen van de straatkinderen als ze zien dat hun werk gewaardeerd wordt, en dat het mooi staat! Zo geven we nog iets extra’s, en versterken we de band met onze straatkinderen in El Alto, Bolivia. Er zijn trouwens ook weer kerstkaarten.
 
Gezinsviering Kerstavond ´Maak plaats voor Jezus´
Op Kerstavond, dinsdag 24 december, verzorgt de Werkgroep Gezinsvieringen de vroege nachtmis. Het kinderkoor, onder leiding van Gertie Savelkoul en op piano begeleid door Wendy Beukema, zal diverse liedjes ten gehore brengen. Daarnaast dragen enkele muzikanten een instrumentaal steentje bij. Zoals gebruikelijk voeren de oudste leden van het kinderkoor een toneelstuk op. Dit keer worden zij bijgestaan door kinderen van Kom in de Kring, in de rol van…. (verrassing). Het toneelstuk heeft als titel: Maak plaats voor Jezus. Anders dan gebruikelijk is de begintijd van de viering 18.30 uur. Graag tot ziens,
Werkgroep GezinsvieringenEmail Marketing Powered by Mailchimp