Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Parochieblad
Het nummer Herfst van het NieuwSBlad voor de Katholieken in Bennekom is vanaf woensdag 21 oktober digitaal te lezen op de website. Dat van TitusBreed is dan hier te vinden.
 
Geloof jij? Raar?!
De locatieraad van de RK geloofsgemeenschap Bennekom nodigt je uit om in gesprek te gaan over wat jij gelooft, vindt en denkt; op donderdag 29 oktober 2015, 20.00u. Georganiseerd door de RK geloofsgemeenschap Maria Virgo Regina (MVR) Bennekom onder leiding van Lava. De avond is met name bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd tot 16 jaar. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Lees verder op de website.
 
‘Raar maar waar’: Gezinsviering met Alexanderschool op zondag 1 november
Op zondag 1 november is er weer een gezinsviering in samenwerking met de Alexanderschool. Het thema van deze speciale gezinsviering is ‘Raar maar waar’, net als het thema van de Kinderboekenweek. Voorganger is Pastor Hans Lucassen; ook kinderen en leerkrachten leveren een bijdrage. Het kinderkoor is al druk aan het oefenen op de liedjes. De tweede collecte is bestemd voor de Health Promoters in Zuid Afrika, de school heeft daar contacten mee.
Iedereen is van harte welkom; het wordt een Agape-viering. De viering begint om 10.30 uur! Deze speciale viering wordt georganiseerd door de werkgroep Identiteit van de Alexanderschool samen met de werkgroep Gezinsviering. Tot 1 november!
 
Het groene boekje
Hier vindt u een overzicht van een aantal activiteiten die starten in oktober. Via de website kunt u zich ook opgeven.
 
Oase Oosterbeek gaat van start!
Na een lange en intensieve periode van voorbereiding is het dan zover: de eerste activiteiten in Oase Oosterbeek gaan van start. Voor wie zich niet (direct) tot de doelgroep van een inloop rekent, maar toch eens wil zien hoe Oase Oosterbeek er nu uit ziet, is er op zondag 1 november a.s. van 14-16 uur een kijkmiddag. Rond de klok van 15 uur zal Hans Lammers, initiatiefnemer en coördinator, nog eens kort en bondig vertellen welke activiteiten er in Oase Oosterbeek (zullen) worden georganiseerd. De officiële opening van Oase Oosterbeek is gepland voor zaterdag 12 december. Noteert u deze datum alvast in uw agenda!Email Marketing Powered by Mailchimp