Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Open MVR Vergadering – extra onderwerp: bezuinigingen
Dinsdag 25 maart 20:00 uur, Kerk Bennekom
Naast de al eerder genoemde onderwerpen (voortgang verbouwing Parochiezaal, Duurzaamheid) wil de locatieraad u informeren over de bezuinigingen binnen de Titus Brandsma Parochie. De parochie moet zo’n 15-20% in 2014 bezuinigen. Dat heeft gevolgen voor alle locaties, en dus waarschijnlijk ook de onze. De locatieraad is hierover in gesprek met het bestuur van de Titus Brandsma. De uitkomst van dit gesprek wil de locatieraad u graag mededelen. KOMT ALLEN!
 
Excursie naar de Hof van Lof
Een activiteit van de Raad van Kerken. Na de geslaagde excursie naar de Hof van Lof te Megen op 28 september 2012 zouden velen de prachtige tuin graag in volle bloei willen zien. Daarom gaan we nu op 20 juni 2014 naar de bijzondere tuin van het klooster van de Minnebroeders die door vrijwilligers wordt onderhouden. Deze keer brengen we daarbij ook een bezoek aan het klooster zelf. Een combinatie van een bezoek aan dit klooster en aan de tuin is heel uniek en voor de deelnemers een bijzondere kans om dit mee te maken.
Datum: vrijdag 20 juni 2014; vertrek: 13.00 uur, vanaf de Rooms Katholieke Kerk Heelsumseweg 1; aantal deelnemers: maximaal 20. Inschrijving naar volgorde van aanmelding bij de secretaris van de Raad per e-mail J. Fokkens, of tel. 0318 417 291; kosten: € 8 p.p. (inclusief reiskosten).Email Marketing Powered by Mailchimp