Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Italiaans buffet door Jaap van Apeldoorn italian cook
Italiaans buffet door Jaap van Apeldoorn op vrijdag 19 april. De prijs is € 12,50 p/p excl. drankjes, die zijn € 1 per stuk. Aanmelden bij: jannekepostma; er kunnen maximaal 48 mensen mee-eten. De opbrengst is voor de parochiezaal.
De Italiaanse keuken omvat niet alleen maar pizza’s en spaghetti, maar is zeer gevarieerd. Er wordt veel belang gehecht aan het gebruik van verse ingrediënten, de producten van het seizoen. Elk gebied heeft zijn eigen specialiteiten, alles bereid met veel verse kruiden.
Menu: Antipasti; Zalmlasagne; Aardappel – Courgettegratin; Tomatenrisotto; Saltimbocca van varkenshaas; Insalata Amalfitana; Tiramisu
 
Vereniging MVR Bennekom
Zorgen om de toekomst van de kerk? Om ook in de toekomst de instandhouding en bloei van onze lokale geloofsgemeenschap te faciliteren, is de “Vereniging Maria Virgo Regina” opgericht, en wel op 25 maart 2013 bij notaris Moormann. Postadres is Hartenseweg 32, 6705BK Wageningen. De vereniging is ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 57580804. Voor de vereniging is de ANBI-status aangevraagd (ANBI=Algemeen Nut Beogende Instelling) met het oog op een gunstige fiscale regeling voor giften. Inmiddels hebben we ook al enkele donaties van leden ontvangen, waarvoor dank. Giften voor de Vereniging MVR komen terecht op een duurzame spaarrekening bij ASN, via onze eigen Rabo-betaalrekening. Het geld komt ten goede aan de lokale geloofsgemeenschap, in overleg met locatieraad en bestaande werkgroepen en beraden.
 
Via het e-mail adres van de vereniging kunt u zich opgeven als lid of nadere informatie vragen. Het lidmaatschap van de vereniging is gratis. Hoe meer leden, hoe krachtiger onze stem ten bate van behoud van de lokale geloofsgemeenschap. Meldt u aan als lid via het e-mail adres van de vereniging. Uw stem telt!
Namens het Bestuur, Laurens Beerepoot, secretaris

Spiritualiteitsdag 2013
Zaterdag 20 april 2013, 9.30 u – 13.00u; Hildegard von Bingen (1098-1179). Opgave: cps.nijmegen, adres: Heijendaalseweg 300, Nijmegen. Zie verder
 
Aankondiging Gebedsviering en Stille Tocht 4 mei 2013 Rhenen
Op 4 mei 2013 zal er in de Gedachteniskerk te Rhenen een oecemenische gebedsviering gehouden worden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van oorlogsgeweld. De viering is van 18.00 tot 18.45 uur. Voorganger die avond is pastor Hans Lammers. Na afloop hiervan zal men gezamenlijk naar de Grebbeberg lopen (ongeveer 15 minuten) om aan te sluiten bij de stille tocht aldaar. De Gedachteniskerk ligt aan de Herenstraat 82, 3911JG te Rhenen. Voor inlichtingen kunt u mailen met geloofsgemeenschap st. cunera . U bent allen van harte welkom.
Liturgie- en jeugdwerkgroepEmail Marketing Powered by Mailchimp