Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Andere voorganger viering Eerste Kerstdag
Omdat Hans Lucassen stemproblemen heeft en voorlopig niet mag voorgaan in vieringen, hebben we voor de viering van Eerste Kerstdag een andere voorganger moeten zoeken. Gilles Ampt heeft aangeboden om de viering van Hans over te nemen, waar we heel blij mee zijn!
 
Kerstboodschap bisschoppen over de opvang van vluchtelingen
De Bisschoppenconferentie heeft in aanloop naar Kerstmis een brief geschreven aan alle medeburgers en in het bijzonder aan parochies en plaatselijke geloofsgemeenschappen. Het thema van de brief is de uitdaging die de komst van vluchtelingen meebrengt voor de Nederlandse samenleving. Lees hier de brief van de bisschoppen.
 
Duurzame Kerken Bennekom
Zoals bekend blijkt de mens verantwoordelijk voor de snelle klimaatverandering. Daarom moet de uitstoot van broeikasgassen, zoals CO2, sterk worden verminderd. De gemeente Ede doet haar best met maatregelen om duurzaamheid van de Edese samenleving te bevorderen. Er mag best een schepje boven op. Daarom schreven we deze brief aan het College van B & W van Ede. Als Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving in Bennekom doen we een handreiking aan de gemeente Ede.
 
De Bezieling
'Bloedboek', Minder bewogenheid graag!, Zes dingen die de kerk NIET redden (en één visioen), en meer... Lees hierover in de nieuwsbrief van De Bezieling van 10 december.
 
31 dec. 2015 | Wereld Vrede Meditatie
Lees hierover in het groene boekje.Email Marketing Powered by Mailchimp