Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Paas Sing-In met The Psalm Project
De Jeugdraad, de vrije evangelische gemeente en de RK-geloofsgemeenschap nodigen u van harte uit samen te zingen: zondagavond 1 maart 18.30 uur in De Brinkstraatkerk met The Psalmproject! Zie onze website.
 
ARocha: Meedoen met werk in het bos
Zaterdag 7 maart is onze volgende werkmiddag. Voorlopig de laatste keer zagen en spitten en trekken aan dennenopslag. Dan komt het broedseizoen en dat betekent: rust in dat gebied. Daarom van harte welkom a.s. zaterdag 7 maart 13.30 uur, terrein Franse Kampweg, om te werken en het winterseizoen af te sluiten. Wie weet wordt het een mooie lentedag!! Wel graag even aanmelden. Dit in verband met de catering.
Namens de werkgroep, Piet Ribberink
 
Handtekeningenlijsten
Ook op zondag 1 en 7 maart zullen achter in de kerk en bij het koffiedrinken nog de handtekeningenlijsten liggen om u aan te sluiten bij de zorgen rondom het bisdom beleid en “gevaar” voor de geloofsgemeenschappen. U kunt hier ook digitaal aansluiten.
 
Nieuwsbrief De Bezieling
Lees de nieuwsbrief van 19 februari
 
Familiepaasconcert met Elly en Rikkert, vrijdag 20 maart in Renkum
De steen is weg, dat is de titel van de tournee die Elly en Rikkert Zuiderveld in maart gaan maken en daarbij zullen zij ook Renkum/Heelsum aandoen! Een sprankelend liedjesprogramma rond het goede nieuws van Pasen, met veel liedjes van oude en nieuwe cd’s, dus er kan volop worden meege­zongen. Een concert geschikt voor kinderen en volwassenen van alle kleuren en achtergronden. Elly en Rikkert worden begeleid door hun vaste muzikanten op keyboards, accordeon, en percussie. Het familiepaasconcert van Elly en Rikkert is toegankelijk voor mensenkinderen vanaf 4 jaar.
Plaats:           Hervormde Kerk, Kerkstraat te Renkum
Tijd:             19.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur)
Toegang:       € 4 p.p.
Kaarten:      via www.ventrenkum-heelsum.nl of telefonisch 0317 318 061Email Marketing Powered by Mailchimp