Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Boekverkoop zondagmorgen 19 augustus
Enkele weken geleden heeft onze geloofsgemeenschap van de kinderen van Gerard Brummer een groot aantal boeken gekregen. Een groot gedeelte is religieuze boeken en twee dozen vol zijn algemene boeken. Ook zijn er enkele kleine spulletjes van Gerard bij die je kunt kopen. Parochianen krijgen zondagmorgen 19 augustus, na de viering, de gelegenheid om boeken te kopen. De opbrengst is voor de verbouwing van de zaaltjes. De religieuze boeken die over zijn blijven eigendom van de geloofsgemeenschap en komen in de Torenzaal in de bibliotheek te staan. De andere boeken die overblijven gaan op de Vlegeldag in de verkoop op de boekenbeurs, overigens ook in de Torenzaal.

Vlegeldag woensdag 22 augustus
Voor activiteiten in onze kerk zie: Oplaadpunt in Bennekom!

Kunstveiling parochiedag
Tijdens de Parochiedag op 30 september zou de Fondsenwerving-commissie graag kunst verkopen ten bate van de verbouwing van de parochiezaal. In onze parochie is heel veel schildertalent aanwezig!!!!!!!! Deze dames en heren willen wij vragen iets van hun schilderstukken beschikbaar te stellen voor de verkoping. U kunt uw schilderijen inleveren bij Janneke Postma, Selterskampweg 23, na telefonische afspraak, tel. nr. 0318 415 813.

Herinnering jongerenreünie
zie de website jongerenreünie 14 september

Trouw 8 augustus:
De kerk wil zijn gelovigen terug: Vaticaan plant nieuwe Contra-reformatie

Altijd interessante leesstof
bieden de Nieuwsbrieven van rk-kerkplein.org: 22 juni over de economische waarde van menselijk leven, 20 juli over de emancipatie van vrouwen in de kerk, 13 aug over de toekomst van de kerk.

Désanne van Brederode is moslims dankbaar
De katholieke schrijfster Désanne van Brederode meent dat de moslims in Nederland religie weer bespreekbaar hebben gemaakt. “Ik ben mijn moslimbroeders en –zusters bijzonder dankbaar. Zij hebben wel iets op de kaart gezet”, zegt van Brederode in een interview met Kruispunt Radio.

Deze nieuwsbrief
Voel u vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen van wie u denkt dat zij geïnteresseerd kunnen zijn. Voorgaande nieuwsbrieven zijn te vinden in het archief.

Email Marketing Powered by Mailchimp