Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Taizé-viering
Op vrijdag 13 november 2015 om 19.30 uur vindt weer de halfjaarlijkse Taizé-viering plaats in de rk-kerk aan de Heelsumseweg in Bennekom. Lees verder…
 
Moderne kunst en Evangelie van Lucas
Cursus 2015-2016 in Wageningen en Bennekom, o.l.v. Ben Piepers. Aanmelding vóór 23 november 2015. Voor meer informatie zie de folder op de website.
 
Vertrouwen in tijden van krimp in de R.K. Kerk
De rooms-katholieke kerk maakt in Nederland een ongekende krimp door. Het groot aantal parochiefusies als gevolg hiervan, zet het gemeenschapsleven onder toenemende druk. Terecht zijn de zorgen bij velen over de toekomst: Hebben huidige geloofsgemeenschappen nog bestaansrecht? En zo ja, waar zijn dan hoopvolle perspectieven te vinden, die kunnen helpen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken? Lees verder:
Bezinningsavond 24 november, 20 uur, Maria Virgo Regina kerk Bennekom
 
Verslag seniorenbijeenkomst 27-10-2015
Lees het op de website, met foto’s.
 
Het groene boekje
Hier vindt u een overzicht van activiteiten die starten in november. Op de website wwwhetgroeneboekjenu staat het volledige programma. Via de website kunt u zich ook aanmelden.
 
De bezieling
Lees over Geloven in Jezus, VN-doelen voor betere wereld, Huwelijk als speeltuin in de nieuwsbrief van de bezieling van 19 oktober.Email Marketing Powered by Mailchimp